Koszorúslány leszek, milyen hosszú ruhát tudnátok ajánlani? Nem vagyok vékony, sőt, nagyok a melleim és szélesebb a csípőm.
Van rajtam túlsúly (kb 15 kg), épp próbálom leadni.
Ilyen jellegű ruhákat már néztem, csak nem tudom nem-e pont a problémás részeket hangsúlyozná...
1. [link]
2. [link]
3.
4.
Ezek közül vajon melyik állna a legjobban?
Vagy tudnátok linkelni?
172cm vagyok és jelenleg 80kg, tervezek lefogyni 68kg-ra annyi voltam régen.
Nem tudom magam bekategorizálni, talán körte.
Hosszúak a lábaim, a csípőm eleve széles de van rajta szép kis úszógumi is, van derekam (de nem túlságosan)
Akkor az elsőhöz hasonló lenne a legjobb valóban. A lényeg hogy ne legyen béleletlen - ez nyáron nem a legkényelmesebb, de szépen takarja a hurkákat, főleg ha a külső réteg húzott kicsit, esetleg jobban is mint a képen.
Ilyesmire gondolok [link]
Legyen övszerű dereka, és rendes válla hogy tudja alá melltartó venni, amúgy is egy nagy V kivágás talán a legjobb [link]
Nekem a 4. tetszik legjobban. Akkor azt nem ajánlanátok?
A melltartót mindenképp megoldjuk, ha mást nem varrónővel.
Egyébként szeptemberben lesz az esküvő, nem a nyár közepén.
Az elsőn kívül semelyiket nem! Az első viszont nagyon jó, mert pántos, pántnélkülit/félpántosan semmiképp ne vegyél.
Az elsőnek nagyon jó a szabása, az egyetlen kérdés, hogy az öv esetleg nem előnytelenül emeli-e ki a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!