Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember aki képtelen...

Van olyan ember aki képtelen az emberek iránti szeretetre?

Figyelt kérdés

2017. jan. 15. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Chaosix, nálad úgy tudom stresszes se vagy soha. Érzelmekre sem vagy képes? Mármint.. Persze, fontos lehet valaki neked "másképp" is, de ezzel nem birtoklásvágyra utalsz?
2017. jan. 15. 13:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok képes érzelmekre. Tudok érezni kicsit, de az teljesen más fajta mint amit mások éreznek, és halvány, enyhe.

" Persze, fontos lehet valaki neked "másképp" is, de ezzel nem birtoklásvágyra utalsz?"

Visszagondolok arra, amikor egy lánnyal akartam lenni, akkor mindig arra gondoltam, hogy csak velem törődjön, csak velem legyen, csak velem legyen boldog. Ilyenkor birtoklásvágyam volt, tehát személytől függ, hogy milyen fontos. Azt hiszem azt a lányt szerettem(?) Vagy csak vonzódtam hozzá.

Aki fontos nekem, aziránt nem érzek semmit, csak nem akarom hogy baja essen. Pl. ha elrabolnák őt, akkor érte mennék.

Nehéz leírni mit is érzek pontosan, mert én is alig tudom.

2017. jan. 15. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:

kedves 6-os!

nem baromságokat írtam, saját tapasztalatból indultam ki

amikor ilyen jellegű gondjaim voltak, hónapokon keresztül folyton volt valami fizikai tünete is, elég gyakran látogattam kórházakat abban az időben.

örülnék ha visszavennél ebből a stílusból, egy hülye smiley-nál több kell hogy engem lerendezz, neten keresztül könnyű másokat oltogatni. Ha eltér a véleményed

azt közöld velem normális stílusban

és ha már mindenképp személyeskedni akarsz, írj rám privátban: a kérdezőt nem érdeklik a kis szócsatáink!

egy kérdésre több válasz is lehetséges, és mindenki a saját tapasztalataiból, élményeiből fog kiindulni, ezt tartsátok szem előtt. Köszönöm!

2017. jan. 15. 16:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem legfeljebb e gyengeelméjűek, a világukból mit sem érzékelők között találunk ilyen embert. A legpszichopatább pszichopata életében is van egy-két személy, aki fontos a számára, aki iránt valamiféle szeretetet érez.
2017. jan. 16. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!