Csak szerintem csöpögősek ezek a társadalomban használt trendek?
Még mindig nem értem, hogy miről beszélsz.
De nagyon úgy tűnik, hogy saját magad ellen szól, amit kiírsz. Nehezen megy az egyenes beszéd neked is.
Valakinek nem sikerült 1-ből egyszer felszedni egy lányt, aki láthatóan nagybeszédű volt, és most úgy gondolja hogy az ő problémája a társadalomé (ami alatt "érthetetlen" okokból most csak a nőket vette elő) és általánosítja az esetét mindenkire.
Ha ennyire nem viseled a kudarcot, akkor ne csajozz. Ha pedig nem szeretsz annyit beszélni, csak lényegre törően / egyenesen, akkor pedig olyan barátokat szerez akik hasonlóak mint te.. És hirtelen megjavulnak a szemedben a társadalom trendjei.. Egyébként én sem tapasztaltam még ilyet.
Egyenesen, célszerűen fogalmazd meg a mondanivalódat
(a nőknek is), nem kell viccelődni sem. Nem 500-féle mondat kell marketingesen előadva, csak EGY normális. Különben úgy jársz, mint most, hogy nagyon nehezen értelmezhetők a mondataid.
A tutyimutyi pipogyát jelent, a prűd (ál)szemérmest, egy mondatban szinonimaként alkalmazva helytelen, még szájbarágósan is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!