Miért nem szeretem már az animéket?
1) Azért mert 13 éveseknek való shounenekre van igény, így főleg azokat készítik, te meg válogatás nélkül azokat nézed
2) Nem szelektálsz, szar animéket nézel
Lehet belenézhetnél helyette pár mangába ami kissé különbözik ezektől, mangák között sokkal több az idősebbeknek való, amik pont emiatt nem lesznek soha leadaptálva rendesen TV-ben.
#11,#12,#13 -> Egyetértek.
Tényleg sok a klisékre épülő, amik közül nem mindig egyszerű megtalálni azt amit érdemes megnézni.
Én régebben sok animét néztem főleg fantasy témakörben. Azóta változtam én is és a fantasy-t kerülöm. Nem utálom vagy ilyesmi, csak már unom. :) Mostanában kevesebb animét nézek. Megválogatom, hogy mi az amit megnézek és mi az amibe bele se nézek vagy 1 rész után otthagyom.
Még egy:
- Történhetett veled valami olyan, ami miatt elhidegültél az animéktől? Gondolok én pl. ilyenre: Volt haver/barátnő/stb ajánlotta az animéket vagy egy animét és később az adott emberrel összevesztél/eltávolodtatok/szakítottatok/stb. Ez lehet akár egy ok, ami miatt nem tudsz úgy tekinteni az animékre, mint régen. De ez csak egy felvetés természetesen.
25/F
Esetleg nézz körbe jobb mangák környéken. Nagyon sok van ami felnőtteknek való és nem került rendesen anime adaptálásra (pl. Berserk, Tokyo Ghoul etc.)
Vagy egyszerűen soha nem fog anime készülni belőle, pedig nagyon jók.
Animék közül azokat fogják elkészíteni amik nem olyan véresek, titinknek valók vagy echi. Sok animét csak azért készítenek, hogy megdobja a LN vagy manga eladásokat, így minőség vagy tartalom nem is olyan fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!