Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elhiszi valaki, hogy minden...

Elhiszi valaki, hogy minden héten füvezek, mellette majdnem minden második héten egész hétvégén kristályozok, viszont ezek mellett egy értelmes, tanult, tisztelettudó, becsületes állampolgár vagyok, aki nem iszik alkoholt?

Figyelt kérdés

Megjegyzem, ez nem kamu. Puszta kíváncsiság, mennyi vak,sötét, felületes és manipulált ember él manapság.

Sértéseket nem veszem fel, mivel tudatában vagyok, hogy amit csinálok az csak a valóság néhai felfokozódottsága.

2017. jan. 5. 00:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Xdd Ne nevettess :D Itt rajulni, hogy drogos vagy szerintem nem éppen értelmes gondolkodásra világít rá... A fű oké.. De kristály? :D ne viccelj már... Azt a lepukkant drogosok használják, de csak azért mert olcsó :D Lemerem fogadni ,hogy halvány gőzöd sincs ,hogy mi van benne, honnan is lenne :D És szerintem te ne menj bele ebbe a mennyi ember bla bla bla szövegbe , nagyon nem hiteles :D
2017. jan. 5. 03:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Csináld csak, de miért kell világgá kürtölni? Te életed, úgy vágod tönkre magad ahogy akarod. Kit érdekel?!
2017. jan. 5. 06:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem az olyan tisztelettudó embereket, akik előre eldöntik, hogy mások sötétek, mert van valamilyen véleményük a tudatmódosító szerekről. Értelmes gondolkodásra is vall, bizony.

Ócska kis troll vagy te.

2017. jan. 5. 08:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

10:

Szerintem a becsületnek nincs köze a joghoz, az erkölcsi kérdés. Ha illegális szerekkel gyilkolja magát, akkor az nem becstelen, csak hülye. Ha ő terjesztené, akkor becstelen lenne.

Kérdező:

A füvezéstől nem lesz bajod, a kristály methnek viszont hosszútávon elég sok mellékhatása lesz.

2017. jan. 5. 09:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Te dolgod, hogy mit csinálsz magadból unalmadban.

Azt viszont ne várd, hogy ezért egy értelmes ember hátba vereget téged.

Önbizalom még elég sok van benned, ha így bejössz magadnak, viszont sokakat ez éppúgy taszít, mint az alkoholizmus.

Egyébként ha máris eljutottál arra a pontra, hogy így véded magad és mégis megkérdezel másokat, akkor már elindultál a lecsúszás útján és belül érzed, de már nem tudsz megállni. Ez a véleményem.

2017. jan. 5. 09:35
 16/21 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Persze. Nekem is vannak olyan ismerőseim, elég közeliek, akik elég sűrűn füveznek, alkalmanként - főleg bulikban - keményebb drogokat is használnak (sőt, ők még isznak is), de ettől függetlenül nagyon jó, szorgalmas, tanult emberek. Én ezek közül egyedül az alkoholt szoktam használni, de ettől én nem vagyok különb vagy jobb, vagy értékesebb :D
2017. jan. 5. 13:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Azt nem hiszem el egyedül, hogy te rendes füvet szívsz, nem herbált, ha kristályozol is. Jó hamar meg fogsz dögleni ettől a sok designer szartól. Inkább innál, bár az is egy mocsok szar, de még mindig jobb. Honnan szerzed a füvet herbalrendeles.hu -ról?
2017. jan. 6. 19:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatnál a valóságban élni.. elhiszem hogy most ilyen vagy de a későbbiekben nem vezet sehova. Ha jól akarod magad érezni vagy csak jobban akkor találhatsz más alternatívákat. Ez egy hamis jókedv szerintem. Mint az ízfokozó a gyorskajákban..

Emellett lehet hogy parkapcsolati problékához vezethet. (Személyes tapasztalat hogy kellemetlen egy ilyen tipusú emberrel egy rendes párkapcsolatot kialakítani. ) Viszont szerintem "kinövöd".

2017. jan. 6. 23:26
 19/21 anonim válasza:
87%

Én elhiszem. Van egy pár ilyen ismerősöm.

Értelmes lehetsz, tanult lehetsz, tisztelettudó és becsületes is.

Számomra mindegyik kifejezés relatív.

Zárójelben megjegyzem, hogy sokszor a drogos emberek értelmesebbek, mint az átlag.

/"Puszta kíváncsiság, mennyi vak,sötét, felületes és manipulált ember él manapság. "

Ez kicsit rosszul esett, még akkor is ha nem nekem szántad. Ameddig így állsz az emberekhez, nem fogsz fejlődni. :/ /

Az előttem szólóknak pedig:

Miért lenne hülye, mer drogozik?Hm?

-Nem tök mindegy, hogy a gyorskaja/alkohol/stressz vagy a drog teszik tönkre?

Azt csinál, amit akar. Ahogy Te is.

2017. jan. 13. 17:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Gulyas Mátékám, csak nem te voltál?
aug. 27. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!