Öngyilkos szeretnék lenni ez baj?
Az utolsónak.
Néha jobban tud fájni a lelki terror mint a testi kínzás
14 éves vagy. SEMMIT nem éltél még, és bár alig két évvel vagyok idősebb nálad, bátran kijelentem, hogy még rengeteg minden fog veled történni, jó dolgok, rossz dolgok.
És már rohadtul elegem van abból, hogy minden második ember öngyilkos akar lenni, ahelyett, hogy megoldani a problémáit. Nem leszel öngyilkos. Már rég megtetted volna, csak sajnáltatni akarod magadat, mert te is tudod, hogy ez baj!
Én nagyon szívesen beszélgetek veled ha magányos vagy :))
nem kell öngyilkosnak lenni csak most rossz helyzetben vagy, de még mindig lehetne rosszabb.. csak azokat az embereket kell megtalálnod és velük körülvenned magad akikben látod, hogy hasonlóak mint te és tudnának olyan jó barátok lenni, hogy a szarban sem hagynak cserben
14 éves voltam, amikor meghalt életem első szerelme szívelégtelenségben. Apum alkoholista volt, elitta minden pénzünket, állandóan vert és mégsem adtam fel.
Azóta elvégeztem az egyetemet, van egy jó munkám, barátnőm, akivel az eljegyzésre készülünk és nagyon boldog vagyok. Ne add fel, mert mindig van kiút :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!