A videón látható srác viselkedése, szem kontaktus kerülése mire utal?
Kb 1 hónapja kezdtem el hallgatni a számait, és megfogott a srác zenéjének mondanivalója.
Viszont azt nem tudtam hogy neki is ilyen problémái vannak, hasonlóak jönnek elő rajtam is.
Szemkontaktust nem mindenkivel vagyok képes felvenni, inkább máshova nézek, ha van a kezemben valami akkor azzal vezetem le a feszültséget, neki pl a haja is sokszor kivan engedve, és az arcába lóg, talán így keres menedéket vagy nem tudom.
Vannak még videói, amiben a fejét piszkálja, sokszor vált ülés pozíciót ha nő riporterrel beszél akkor pl nem néz a nőre csak válaszolgat neki, érdekelne hogy ez a nőkkel való kapcsolat kialakításban is jelen lehet?
Pl nagyon szép nőkkel nem tudok közvetlen lenni hosszabb ideig, kisebbségi érzet fog el.
24F
Szerintem be van szívva és nem akarja,hogy észre vegyék, volt egy néger osztálytársam és náluk a fű elég elterjedt.
Nekem nem tűnik félénknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!