Ha sokáig nincs kontaktus tényleg elmúlnak az érzések?
Figyelt kérdés
Mondjuk tetszik nekünk valaki éveken keresztül, majd másfelé indulnak el a 2 ember útjai, nem látják egymást, összejön mindegyik másvalakivel, elfelejtik egymást? Viszont mi történik, ha megint többször futnak össze, újjáéledik a láng?2016. szept. 30. 09:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak részlegesen múlnak el olyankor az érzések. Nekem van egy hasonló történetem:Megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal a munkám során,viszont később engem más utakra sodort az élet.Eleinte folyton csak a fiúra bírtam gondolni,de az idő múlásával egyre jobban kezdtem elfelejteni! Rá egy másfél évre találkoztunk egy ismerősöm házavató buliján.Abban a pillanatban mikor másfél év után először megláttam minden érzésem,és vele kapcsolatos történetem újraéledt bennem!:)
Egyébként a buli utáni összejöttünk,és azóta együtt vagyunk,ami pontosan 2 hét múlva lesz három éve!:)
2/2 anonim válasza:
Ez gondolatoktol fugg. Ha nincs kontaktus,altalaban embereknek gondolatai nincsenek az adott dolgon sokat.... szoooovaaaaaaall......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!