Ha egy pasi nagyon néz engem zavarbaejtően hosszú ideig, de nem szól semmit és elfordul, az mit jelent?
Ez tetszés szerintetek, emberek? Bámulás? Ijesztő bámulás? Mosoly nélkül? Nem. Ez kib a szottul ijesztő. A kérdező maga mondja: ZAVARBA EJTŐ.
Kérdező, kerüld el. Vigyázz magadra... Sok hülyéről hallani, és ki tudja, ez a hapsi egy-e körülük. Lehet egyszer gondol egyet és követni kezd vagy félrehúz egy bokorba.
4#, mi történt veled?
Nem adtál neki elég jelet.
Azt hohy..
Meg akar erőszakolni !!:D
Mondjuk ahogy írta valaki, a mosoly lenne mellé az, ami nem bizarrá tenné, hanem pont hogy elvarázsoló dologgá. :D
Pl én is voltam hasonló szituban nemrég, rajtafelejtettem a tekintetem valakin, az észrevette, hogy nézem, és bár addig fapofával ült, felvonta a szemöldökét, kicsit felém billentette a fejét, egy hatalmas, elégedett mosollyal vette fel a tekintetemet. :) Erre rendesen zavarba jöttem én is, hogy "lebuktatott", le is sütöttem a szemem, - én is mosolyogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!