26 évesen szűznek lenni nem gond?
Van a faluban egy srác, három hónap múlva lesz 26 éves, de még szűz. Ráadásul valami nem stimmel vele, egyfajta megmondóembernek képzeli magát, akinek a feladata, hogy mindenkinek megmondja, amit gondol róla. Pszichiáter is kezelte. Azt hiszi magáról, hogy ő nagyon őszinte, nem veszi észre, hogy inkább csak bunkó az emberekkel, ebből következően azt hiszi, hogy őszintesége miatt nem szeretik, pedig valójában bunkósága miatt. Csak egy-két ember hajlandó vele haverkodni, ők is csak szánalomból, de ő meg azt hiszi, hogy azok a barátai. A nőkről olyanokat mond, hogy rothadó lelkű mindegyik, meg ilyesmi.
Mi lehet a gond ezzel az emberrel?
Ezt is írta még nekem:
"Én a világ egyik legőszintébb emberének tartom magam, ami a szívemen az a számon. Továbbá én nem csak neked, de a többieknek is, sőt nem csak neten, hanem élőben is megszoktam mondani a magamét őszintén az embereknek, ezért van az, hogy sokan engem utálnak, mert az álszent emberek nem szeretik az ilyen őszintéket, mint amilyen én vagyok."
Ha neki nem baj, hogy 26 évesen szűz, akkor neked se legyen ez probléma!
Más:
A "nagyon őszinte" megmondóemberekkel csak az a hangyányi bibi, hogyha nekik mondják meg "nagyon őszintén" a tutit, azt nem bírják elviselni.
A Facebookon tiltsd le, személyesen meg ne kommunikálj vele! ... kivéve, ha gerjedsz rá.:D
Ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!