Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 26 évesen szűznek lenni nem gond?

26 évesen szűznek lenni nem gond?

Figyelt kérdés

Van a faluban egy srác, három hónap múlva lesz 26 éves, de még szűz. Ráadásul valami nem stimmel vele, egyfajta megmondóembernek képzeli magát, akinek a feladata, hogy mindenkinek megmondja, amit gondol róla. Pszichiáter is kezelte. Azt hiszi magáról, hogy ő nagyon őszinte, nem veszi észre, hogy inkább csak bunkó az emberekkel, ebből következően azt hiszi, hogy őszintesége miatt nem szeretik, pedig valójában bunkósága miatt. Csak egy-két ember hajlandó vele haverkodni, ők is csak szánalomból, de ő meg azt hiszi, hogy azok a barátai. A nőkről olyanokat mond, hogy rothadó lelkű mindegyik, meg ilyesmi.

Mi lehet a gond ezzel az emberrel?

2017. jan. 2. 15:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ezt is írta még nekem:

"Én a világ egyik legőszintébb emberének tartom magam, ami a szívemen az a számon. Továbbá én nem csak neked, de a többieknek is, sőt nem csak neten, hanem élőben is megszoktam mondani a magamét őszintén az embereknek, ezért van az, hogy sokan engem utálnak, mert az álszent emberek nem szeretik az ilyen őszintéket, mint amilyen én vagyok."

2017. jan. 2. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

Ha neki nem baj, hogy 26 évesen szűz, akkor neked se legyen ez probléma!

Más:

A "nagyon őszinte" megmondóemberekkel csak az a hangyányi bibi, hogyha nekik mondják meg "nagyon őszintén" a tutit, azt nem bírják elviselni.

A Facebookon tiltsd le, személyesen meg ne kommunikálj vele! ... kivéve, ha gerjedsz rá.:D

Ilyen egyszerű!

2017. jan. 2. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!