Úgy érzem hogy ebbe a mai világban nincs helyem... A sok vasalt hajú liba és ecsethajú majom közt nem hogy a helyemet nem találom, de 1-2 úgymond kivétel is teljesen fel tud idegesíteni... Melegnek tartanak mert nem vagyok egy kanos gyökér, és nem próbálok mindenképpen nőhöz jutni (nem vagyok meleg)... Teljesen máshogyan látom a világot, és igyekszem a szüleimnek is megfelelni, de ez nem jön össze mert eléggé hirtelen haragú tudok lenni és ezt kizárólag otthon mutatom ki. Így se otthon se az iskolai környezetben nem érzem magam jól, és a valódi barát fogalmát rég elfelejtettem... Természetesen vannak olyanok akiknek élvezem a társaságát, akik mellett szórakozni is tudok. Egyre többet gondolkodók az emberek gondolatainak miértjéről, a társadalom hibáiról és az ismerőseim gondolatairól, ezt nem igazán tudom itt megfogalmazni, de úgy érzem semmi nincs rendben, és bár a fájdalmakat ugyanúgy érzem, kezdek elgépiesedni, elhudegülni a világ szép dolgaitól. (Valahol ki kellet írnom ezt magamból, valószínűleg itt is csak egy vagyok a sok közül. ) 15 F
Ne aggódj, én is így érzek. És kezd elegem lenni abból hogy nem találok olyan embert aki értelmes.
2016. szept. 22. 18:00
2/6 anonim válasza:
Van egy rossz hírem, nem hogy nem egy vagy a sokból, de a legtöbb ember pont ilyen, pont ezt éli át , és ez valószínűleg csak rosszabb lesz.
Gyakorlatilag most kezdesz el körülnézni a világban, és nem tetszik amit látsz.
Majd megszokod.
2016. szept. 22. 18:00
3/6 anonim válasza:
Ezen kb minden ertelmesebb ember atesik 14-15 evesen. Nyugi. Eletkori sajatossag, lelkem. Nehez, meg sz@r, de tul leszel ezen is. Vagy inkabb csak hozzaszokik az ember es megtanulja helyen kezelni.
2016. szept. 22. 18:05
4/6 anonim válasza:
Igen, veled van a gond, mert jobbnak gondolod magad másoknál holott mindennek, és mindenkinek megvan a helye az univerzumban. Nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Szóval a kérdésre válaszolva igen :)
2016. szept. 22. 18:05
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... ezek szerint kinövöm.... a 4. Válaszadónak mondanám hogy nem tartom magamat többre, nem is tudom mert véleményem szerint két féle ember van: aki piszkál másokat, és akit piszkálnakk... én az utóbbiba tartozom, és mások eléggé lenéznek, de én másokat nem... Ezt a dolgot fontosnak találtam hogy megjegyezzem.
2016. szept. 22. 19:05
6/6 anonim válasza:
A megoldás, egy baráti kör kialakítása, mely befogad olyannak amilyen vagy. A súlyos személyiség zavaros embereken kívül (itt gondolj szociopatákra), minden ember képes rendes emberi kapcsolatok kiépítésére, ezzel barátok szerzésére. Amennyiben jelenlegi környezetedben nem találsz olyan személyt/ személyeket, akik mind intellektuálisan, mind érzelmileg passzolnának hozzád, egyszerűen olyanokat kell keresned, akik megfelelnek. Erre rengeteg lehetőséged van, mint a különböző szakkörök, ahova benézel, és ha jó arcok vannak akkor maradsz, ha nem, akkor mész tovább. De akkor már akár iskolán kívül is kereshetsz ilyen csoportokat/ személyeket.
Egy kissé negatív a szemlélet módod, de az egyáltalán nem baj, ha nem illesz bele egy névtelen tömeg, sematikus masszájába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!