Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a gond velem?

Mi a gond velem?

Figyelt kérdés
A leg egyszerubben ugy tudnam leirni a roblemamat hogy nem hat meg semmi pl halal,balaset,szenvedes semmi ha meghalna valamelyik baratom vagy rokonom nem hatna meg (dedim halt meg nemreg es nem hatott meg ami borzaszto mert tudom hogy megkellett volna hogy hasson) ehezo gyerekek,terrorista aldozatok egyszeruen tenyleg semmi es cska akkor jelentkezik sajnalat amikor lanyrol/norol van szo es akkorise mindig! mi lehet ez?
2016. máj. 1. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:

A teged ert vesztesegek es bantalmak tettek teged erzeketlenne a vilaggal szemben. Pszicholigushoz kellene fordulnid, hogy feldodgozd ezeket a traumakat es ujra eljezdjen erdekelni teged a kornyezetes.

Gondolom te is lany vagy es ezert a szolidaritas veluk szemben. De ez csak tipp. Fordulj pszicholigushoz. O segit. :)

2016. máj. 1. 21:49
 2/7 A kérdező kommentje:
20/F vagyok :)
2016. máj. 1. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Fugg a gyerekkorodtol is.

Lehet h utottek-vagtak tegedet!

Nem tudom.

2016. máj. 1. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van így ne akarj megfelelni a külvilág elvárásainak. Te ilyen vagy és kész.
2016. máj. 1. 21:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem utottek es bem vertek inkabb terrorizaltak de nem vertel igy mai fejjel konnyu leirni de akkor borzaszto volt 5-6 .-os koromban
2016. máj. 1. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnállak! :(
2016. máj. 2. 15:42
 7/7 anonim válasza:
Szerintem nincsen semmi baj veled. Én is ilyen vagyok csak engem az állatok bántalmazása hat meg. Ha nagyon zavar ez téged menj szakemberhez vele.
2016. máj. 20. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!