Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó, ha ilyen random...

Miért jó, ha ilyen random emberek elkezdenek szekálni? (többi lent) 17/L

Figyelt kérdés

Tegnap mentem haza busszal és csak egy négyes helyre tudtam leülni, ahol már eleve ott volt egy srác meg egy csaj. A srác elkezdett inzultálni, hogy mennyire ronda vagyok, miért van az, hogy ő nem csak az öltözködésére, de a pl a hajára és a testére is tud adni, míg nekem a hajam is szörnyű, dagadt is vagyok (valóban kicsit van rajtam felesleg, de nagyon sokat fogytam az elmúlt 1 évben) és a csaj (akiről kiderült hogy a barátnője) elkezdett rajtam röhögni, hogy tényleg mennyire igénytelen vagyok és még egy képet is csinált rólam. Direkt elfordultam az ablak felé, mert bár hallani így is hallanom kellett őket, de legalább látnom nem. Erre a csaj elkezdte, hogy ne bámuljam már a barátját, tudja, hogy hozzám senki sem fog nyúlni, de ez nem azt jelenti, hogy a barátjára csorgathatom a nyálam. A srác pedig elkezdett rugdosni meg egyfolytában a lábamra lépdesett. Aztán elkezdte mesélni, hogy egyszer egy olyan ronda lány, mint én próbált vele összejönni és röhej, hogy az ilyenek azt hiszik, hogy van nála esélye és emiatt jobb, ha én sem reménykedem, amúgyis van valakije, vak vagyok, ha nem látom.

Amúgy kb velem egyidősek voltak. Komolyan nem értem ezeket az embereket.. miért kell a kinézetnél leragadni? Tény hogy nem vagyok egy Angelina Jolie, de attól még belül nem érzem magam rossz embernek és szerintem nem azt érdemlem, hogy csak a kinézetem miatt így viselkedjenek velem az emberek..

2017. jan. 2. 00:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, de ha én ilyet látnék a buszon szólnék a hülyegyereknek hogy állítsa le magát, mert a csukott ajtón b..szom ki. Megtaposnám a lábát is. Aztán amikor már kellőképpen besz..t akkor megkérdezném tőle hogy csak a nőkkel szemben tudsz keménykedni?

30F

2017. jan. 2. 13:03
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez tuti kamu.
2017. jan. 2. 13:40
 13/15 A kérdező kommentje:

Amúgy igen alapjáraton én is visszahúzódó fajta vagyok és sokszor elgondolom, hogy mi lenne, ha kicsit bátrabb lennék és végülis van abban igazság, hogy az ilyen emberekkel határozottnak kell lenni, csak szerintem azzal pl nem oldpm meg, ha pl behúzok neki egyet, mert azzal csak az ő szintjére süllyednék le. Ha meg felvenném, amiket mond vagy foglalkoznék vele, akkor csak örömet okoznék neki, mert azért csinálja, hogy észrevegyen. Azért nem vettem róla inkább tudomást.

Mondom nem kamu. Vagy te is ott voltál hogy ezt tutira megmondd? Komolyan mondom imádom az ilyen embereket :D

2017. jan. 2. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:

szánalmas az emberek többsége. Sajnos vagy szembeszállunk velük, vagy a létezésükről se veszünk tudomást.

suliban sokat bántottak. Egyszer azonban hirtelen felindulásból, fogtam a fő.r.i.b.i.t és kitéptem az összes haját, meg arcon b.a.sz.t.a.m (persze suli után mert nekik épp akkor lett kedvük belém kötni), ... na azóta, senki se mer belém kötni (mert ugye szépen végig ment a sulin ez a történés). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az erőszak megoldás. De ha megvéded magad, az jobb. Nem szabad hagyni és tűrni... Én évekig ezt tettem, gyűlt bennem a düh... És most egy mentálisan gyenge ember lettem, nulla érzelmekkel...

18/L

2017. jan. 2. 15:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Végül is az sem rossz, azt sem tartom hibának, hogy nem foglalkozol vele, mert tényleg ez piszkálja a csőrüket. Ha letojod, az őt "bántja" :D

Sajnos az ilyenek azért csinálják, mert belül egy emberi roncsok, mindenki csak menekül előlük az undorító, agresszív és megbotránkoztató természetük miatt, és egy idő után amikor már nincs senkijük, akkor valamivel "fel akarják magukra hívni" a figyelmet. Ezt hívják energia-vármpírkodásnak, már mindegy mivel, csak figyeljenek rájuk. Eléggé szánalmasak.

2017. jan. 2. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!