Miért leszek agresszív miután festettem vagy rajzoltam?
Figyelt kérdés
Amikor huzamosabb ideig alkotok utána nem tudok magamon uralkodni, és mindenkibe belekötök, és nem lehet rajtam kiigazodni. Leharapom a másik fejét ha kedvesen is szól hozzám.
Miért leszek ilyen?
18/L
2016. dec. 31. 02:16
1/4 anonim válasza:
Lehet feljön valami (lelki beállítottság, erős érzelem, stb) az alkotáskor, ami a hétköznapokban el van nyomva.
2/4 anonim válasza:
Esetleg valamilyen trauma kötődik az alkotáshoz? Elfojtott kisebbrendűségi érzés, ami ilyenkor eluralkodik rajtad? (Csak találgatok.)
3/4 A kérdező kommentje:
Voltak elnyomásaim, és kaptam hozzátartozóktól számomra akkor elég mélyen érintő kritikákat. Mostanában nem.
Nem tudom, hogy ilyen módon köze lehet-e hozzá, mert akkor nem érzek semmit, csak hogy morcos vagyok és hagyjanak békén... Akkor is, ha pozitív kép készül.
2016. dec. 31. 13:07
4/4 anonim válasza:
Az alkotás közben felszabadulnak a rejtett energiák. Minden idegszála megfeszül az embernek szinte vibrál az idegtől, az alkotói energiáktól. Ezek azonban nem csitulnak el egyik pillanatról a másikra, idő kell nekik, amíg le tudod vezetni őket. Mint ahogy az igazán jó szex szerves része az utójáték, ami levezeti az érzékek robbanása utáni feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!