Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti milyen véleménnyel vagytok...

Ti milyen véleménnyel vagytok azokról az emberekről, akik a szépségükből élnek?

Figyelt kérdés

Ugye mindig a modellekkel szoktak példálózni, hogy csak megszületniük volt nehéz. De amúgy tényleg van benne valami, mert aki kitűnő génekkel születik annak nem sok problémája lesz az életben. Vajon ezek a nők mennyit tettek annak érdekében, hogy így nézzenek ki? [link]

Lehet jönni a folyamatos sportolással, de egyrészt az korántsem olyan nagy horderejű dolog, ahogyan azt sokan beállítják, másrészt a szerencsés gének miatt az ő esetükben a sport csupán a "finomítást" szolgálja és nem úgy edzenek, mint a hozzám hasonló 55 kilós genetikai hulladékok, akiknek +2 kiló izomért is iszonyatos erőfeszítéseket kell tenniük, hogy legyen valami látható eredmény. De nemcsak a VS modellekről, hanem a "hétköznapi" egyetemista szép lányokról is beszélhetnék, akiknek az ölébe a szépségük miatt hatványozottan több szép és jó dolog pottyan, mint egy átlag emberébe. A szépség önbizalom növelő hatásáról pedig nem is beszélve, ami hatalmas nagy fór mindenkivel szemben. És mindez csak azért van így, mert anno a fogantatás két ember közreműködésével nagyon kedvezően ment végbe. Kíváncsi vagyok, hogy erről a jelenségről és az ilyen emberekről nektek mi a véleményetek.

2016. dec. 30. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy életükben nem fognak igazán dolgozni. De vazze, ezek az olyan emberekből élnek, mint te és a többiek! Ti veszitek meg azt a sok kulát, amit ezek reklámoznak. Ebből keresnek ezek a szépemberek sokat.
2016. dec. 30. 16:54
 12/12 anonim válasza:
100%

Ehhez a témához nem tudok hozzászólni mert hülye vagyok hozzá és nem is érdekel. Szóval nem értem miért és hogyan kerültem ide, de itt vagyok és most épp egy olyan választ írok aminek semmi értelme. Na ez tükrözi az életem:)

Mi az hogy "nagy fór mindenkivel szemben"?

2016. dec. 31. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!