Csak szerintem szégyen amit ezek a fiatal lányok csinálnak?
14/F
Minden héten lerészegednek, pasiznak, ésha bárki megmeri nekik említeni akkor ő a szar.
Mostanában úgy érzem hogy mindenki hülye..(mármint televan körülöttem az ilyen fajta lányokkal)
Szerintem gyerekes, hogy azért isznak, buliznak hogy menők legyenek..
A multkor is 1 ilyen ismerősömnek megemlítettem hogy szégyen amit csinál, és erre lehordott engem mindennek, meghogy hogy beszélek vele..
Ti kiforgatjátok a szavaim..
Én nem gyűlőlközöm, csak feltettem a kérdést hogy csak éntartom-e szégyennek őket?
A véleményemet pedig nemfogom benntartani, mert szerintem mindenkinek van joga elmondani, az más dolog ha nem érdekel senkit..Én nem az ő életükkel foglalkozom, néhavzavaró tud lenni ha egésznap suliban a hülye pi'csák nyávogását hallgatom.
Egyépként abban igazatok van hogy dugnám őket, jol teszitek 😋
Szerintem te is eláshatnád magadat jó mélyen a föld alá , 14 évesen azt sem tudod mit és hogyan kell dugni, de azért vered itt a nyálad, hogyha idősebb leszel majd az ilyen lányokat fogod te is dugni.
Én érzem csak az iróniát?
"Szégyen " "undorítóak az ilyen lányok" aztán meg "ha nagy leszek ilyeneket fogok.. " :D én meg az olyan álszent embereket tartom undorítónak, amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!