Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem szégyen amit...

Tozser Alex kérdése:

Csak szerintem szégyen amit ezek a fiatal lányok csinálnak?

Figyelt kérdés

14/F

Minden héten lerészegednek, pasiznak, ésha bárki megmeri nekik említeni akkor ő a szar.

Mostanában úgy érzem hogy mindenki hülye..(mármint televan körülöttem az ilyen fajta lányokkal)

Szerintem gyerekes, hogy azért isznak, buliznak hogy menők legyenek..

A multkor is 1 ilyen ismerősömnek megemlítettem hogy szégyen amit csinál, és erre lehordott engem mindennek, meghogy hogy beszélek vele..

2016. dec. 27. 23:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az ilyen utlákozó amberek az undorítóak. Szerintem részedről csak savanyú a szőlő. Én is lehordanálak, ha véleményeznéd az életmódomat, anélkül, hogy kérdeztelek volna. Mit okoskodsz? Rendben, hogy nem értesz egyet velük, nem kell szeretned ezeket a lányokat, de tartsd meg magadnak a véleményedet, mert rajtad kívül senkit nem érdekel. Általában a saját életükkel elégedetlen, irigy emberek szoktak így kéretlenül belekotyogni mások életébe. Mert akinek van sajátja, az nem másokén csámcsog.
2016. dec. 28. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Megállapításod, miszerint körülötted mindenki hülye, valóban igaz. Sajnos ebbe te is beletartozol. Nem kell itt dühöngeni azért, mert neked nem jött még össze semmi. Ha tényleg minden lány ilyen, akkor miért nem használod ki ezt a remek alkalmat?
2016. dec. 28. 09:44
 13/16 A kérdező kommentje:

Ti kiforgatjátok a szavaim..

Én nem gyűlőlközöm, csak feltettem a kérdést hogy csak éntartom-e szégyennek őket?

A véleményemet pedig nemfogom benntartani, mert szerintem mindenkinek van joga elmondani, az más dolog ha nem érdekel senkit..Én nem az ő életükkel foglalkozom, néhavzavaró tud lenni ha egésznap suliban a hülye pi'csák nyávogását hallgatom.

Egyépként abban igazatok van hogy dugnám őket, jol teszitek 😋

2016. dec. 28. 10:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, szégyennek tartom, hogy már 14 évesen is csak mások életével foglalkozol, ítélkezel. Mi lesz veled mondjuk 60 évesen?
2016. dec. 28. 10:43
 15/16 Kurumi válasza:

Szerintem te is eláshatnád magadat jó mélyen a föld alá , 14 évesen azt sem tudod mit és hogyan kell dugni, de azért vered itt a nyálad, hogyha idősebb leszel majd az ilyen lányokat fogod te is dugni.

Én érzem csak az iróniát?

"Szégyen " "undorítóak az ilyen lányok" aztán meg "ha nagy leszek ilyeneket fogok.. " :D én meg az olyan álszent embereket tartom undorítónak, amilyen te vagy.

2016. dec. 28. 14:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezen mi a mások élet€vel foglalkozás?Pár hülyének üzenném hogy ezcsak 1 kérdés volt, és nemverem a nyálam..
2016. dec. 28. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!