Nem feladtod megmondani neki hogy ne b***za szét az életét én ráhagynám a másik meg hogy szerintem talán meg kéne tanulnod kommunikálni mert ez így ilyen formában nem müködik
Elmondhatod neki amit gondolsz csak ne így ha meg így akkor ne légyél meglepődve
De amúgy teljesen melletted vagyok
2016. dec. 27. 23:49
3/16 A kérdező kommentje:
Nem úgy irtam hogy mitcsinálsz baz*meg te ku*va hanem h "Lejaratos magad,meg h gaz
1.Jol teszed hogy dugod őket, ha idősebb leszek beállok a sorba, de ezek csak téneg erre jok.
2016. dec. 27. 23:59
4/16 anonim válasza:
Nyugodtan mondhatsz nekik véleményt. Te is látod, mit csinálnak, téged zavar, és ha nekik joguk van a zavaró tevékenységhez, neked is jogod van a véleménynyilvánításhoz. Ha pedig te leszel a hibás, mert elmondtad a véleményed, megkérdezehted tőle, hogy miért is?
2016. dec. 28. 00:03
5/16 anonim válasza:
Ne aggódj, az idősebbek is gyakran ilyen mocskok...
Hát nincs mit tenni.
2016. dec. 28. 00:03
6/16 anonim válasza:
Alukálj Alex... Mi inkább örülünk neki, hogy ilyenek. Ez nem a tini párkapcsolatok téma. Ez a kemény szexualitás téma.
2016. dec. 28. 00:20
7/16 anonim válasza:
De a lányok ezt szeretik is. Engem is sokan akarnak dugni..
2016. dec. 28. 00:21
8/16 anonim válasza:
Fancsibéla mit trollkpdsz?
2016. dec. 28. 00:36
9/16 Krukutyán Levente válasza:
Azért Alexka te is szívesen dugnád őket, mint mondtad. A különbség, hogy rájuk van kereslet. Hogy szégyen ? Hát igen az valahol, szomorú. De, hogy annyira különböznél tőlük ? Nem hinném. Csak ők megtehetik, te nem. Ha rád tapadnának a nők végigkúrnád egész Hortobágyot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!