Hogy lehetek ennyire béna?
16 éves fiú vagyok. Vékony, nem túl magas. Pectus excavatumom van (befelé deformálodott a mellkasom). Képtelen vagyok idegenekkel beszélgetni/ismerkedni. Ha egy idegen helyre megyek, nem megszokott helyzetbe kerülök, egyfolytában izgulok, stresszelek. Ha egy olyan ember hozzám szól az osztályból akivel általában nem beszélek, rögtön elkezd vér özömleni az arcomba. Csak lány barátaim vannak, az osztályomban lévő 4 fiúval soha nem állok szóba, de nem is akarok. A tesiöltöző, és a csoportmunka a halálom. Nincs életem, youtubeot nézek egyfolytában (ami abban segített, hogy az évfolyamon én vagyok a legjobb angolban, de ez mellékes). Minden árammal működő dolog érdekel, régebben rengeteget olvastam régebben telefonokról, számítógépekről. Az egész nap az iskolában egyfolytában nevető ember vagyok. Ha a két általában mellettem ülő barátom elmegy mellőlem, akkor teljesen egyedül vagyok. Introvertált vagyok, csak a barátaim nem fárasztanak el ha hozzám beszélnek. Ha a balatonra megyünk, az utóbbi pár évben sosem mentem a vízbe, túlságosan szégyellem a kinézetem. Szerintem jól nézek ki ezen a szépséghibámon kívül. Sokszor nem tudok elaludni, mert azon gondolkozom, vajon jó lenne, ha megműtenének, aztán elkezdek abba belegondolni hogy milyen nagy nyomorék is vagyok, egyáltalán túlélném e az életet, ha még a boltban is teljesen zavarba jövök. Nem tudom miért irtam mondtatokban.
Használhatatlan vagyok.
Help.
Egy dolgot jegyezz meg: Senki sem tökéletes, de nem is kell annak lennie. Csak fogadd el és szeresd magad. És ne izgulj semmi miatt, mert minden rendben van. :)
Higgy magadban, te is értékes ember vagy!
Jaj drágám, hidd el majdnem mindenkinek van valami "hibája". De ez nem hiba, ezekkel együtt vagy olyan amilyen. Nagyon sok embernek, nem számít, hogy hogy nézel ki, és mivel általában pólóban vagy akkor az emberek nem tudják meg, csak egy idő után, és ha valaki igazán szeret akkor nem érdekli a "problémád". Keep going man! Minden jó lesz, ne aggódj semmin.
Ha beszélni szeretnél erről valakivel, akkor nyugodtan írj.
Szerintem nincs probléma veled.
Nyugi van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!