Neked mit jelent a természetesség? Kit tartasz természetesnek?
Én személy szerint azt az elvet követem hogy mindenki azt csinál magával amit akar ha magàért teszi és nem valaki kedvéért.
A természetesség relatív fogalom de én ùgy értelmezem hogy nulla smink,egyszerű póló+farmer,kedves és normál hangnemben való beszéd szóval nem ez a torka szakadtából üvöltős meg röhögős fajta hanem nyugisabb.
Tehát ezen pontok szerint magamat nem tartom természetesnek max a viselkedés terén mert nyugisabb vagyok és nem érzem a késztetést rá hogy idiótán viselkedjek. Sminkelni szeretek,öltözködni szeretek de nekem így jó.
Szolid smink, nyilván, ha egyáltalán van, öltözködésre meg nem nagyon lehet ezt megmondani, talán csak a nagyestélyi esik ki. Amiben ő természetesen érzi magát, ami az ő természetes stílusa de ez mindenkinél más.
S viselkedésre is ez igaz: ha többé-kevésbé saját magát adja, nem pedig megjátszik valamit, ami nem jellemző rá.
"mindenki azt csinál magával amit akar ha magàért teszi és nem valaki kedvéért"
Tökéletesen összefoglalja, amit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!