Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Smink nélkül teljesen más az...

Smink nélkül teljesen más az arcom, annyira ronda vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés

2016. nov. 6. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem te tetted fel ma már ugyanezt a kérdést?

Egyébként meg két lehetőséged van:

1. minél jobban ápolod az arcodat, és elfogadod magad

2. sminkelsz

2016. nov. 6. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:

A bőröd tartod annak, vagy magad?

Ha a bőröd, akkor ápold. Használj vitamint, különböző krémeket.

Ha eleve magad, akkor próbálj kicsit alakítgatni magadon (értem itt pl a szemöldök formájára, hiszen az is sokat tud dobni az arcon, mivel kereted ad annak), kevés sminket használj. Ne csapd be se magad, se másokat. Használj spirált, esetleg nude vagy fehér szemceruzát a szem nagyobbnak tételéhez. Esetleg tust, ha jól áll.

Na most nem tudom mennyire sminkeled magad, hogy azt mondod teljesen más úgy az arcod, viszont egy vakolatot tényleg ne kenj fel.

Csak egy kis korrigálást "kövess el" magadon.

2016. nov. 7. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy teljesen más, erre való a smink. De ronda biztosan nem vagy!!! Mindenkinek az arcán van valami szép, meg olyan is, ami kevésbé előnyös. A bőrápolásra figyelj oda, és nyugodtan sminkelj is.
2017. júl. 5. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!