Akik szetetik a levest, miért nem bírják megállni szó nélkül, ha valaki más meg nem szereti?
Az összes olyan ismerősöm, aki mindig eszik levest, folyton megjegyzéseket tesz, ha valaki nem akar levest enni. Pl a sógorom még veszekedni is akar emiatt, és számolgatja, hogy ki mennyi levest eszik vagy nem eszik. A nevelőapám is ilyen.
Más ételféleségnél mindenki el tudja fogadni, hogy a másik jobban vagy kevésbé szereti, de a levesesek nem tudnak ezen tovább lépni. Miért? Olyan idegesítő.
Én sem szeretem a levest, másoknak mindig van valami hozzáfűznivalója. Durva általánosításnak sem nevezném, mert mindenki aki tud róla tett már róla megjegyzést, ha más nem annyit, hogy "De hát olyan finom" Vagy közös étkezéskor fejeket vágva megkérdezik, hogy még mindig nem eszem-e meg.
Volt aki hirtelen orvossá vált és nekem esett, hogy azért vagyok hófehér és vashiányos (????) mert nem eszek levest. Azért vagyok hófehér mert így születtem és egyáltalán nincs vashiányom....
És amúgy tényleg. :D
Én sem szeretem a levest (meg úgy alapjáraton a magyaros konyhát sem) és elég sűrűn betalálnak az ilyen megjegyzésekkel. A kedvencem az, hogy leves nélkül nem lehet élni, mert az milyen egészséges meg vitamindús, nélküle beteg leszek. Érdekes, hogy Magyarországon kívül nem sok helyen van elterjedve ez a nagy szintű levesevés, és mégis megélnek azért valahogy az emberek.
Fèrjem+ apòsom ugyanez...
Imádom a fèrjem, de ő is folyton ezt fùjja. Muszáj levest enni, bla bla, nem lehet ùgy ebèdet főzni, hogy nincs leves.
Èn meglennèk nèlküle 1 èvig is.
Én se eszek levest, szintén beszólogatnak miatta.
Úgy néznek rám, mintha emiatt elmebeteg lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!