A tűrőképességet lehet fejleszteni vagy ez genetika?
Az a gondom hogy elég alacsony az ingerküszöböm és hamar ideges leszek sokszor jelentéktelen dolgokon. És akkor nagyon felmegy a pulzusom illetve majdnem szétrobbanok a dühtöl.(gyakran ingerem van verekedni,de szerencsére eddig mindig sikerült visszafogni magam)
Röviden: könnyen ki lehet hozni a sodromból.
Ezt lehet fejleszteni hogy ne kapjam fel a vizet olyan hirtelen? Ha igen,hogy?
Ha még aktuális a probléma...
Én egy iszonyúan idegbeteg állat vagyok. :D
Mondjuk soha nem fajul tettlegességig, nem is fordul meg a fejemben, hogy verekedjek, de ez a lényegen nem változtat. Megértem a gondod: zavar, hogy idegbeteg vagy. :D
Legjobb, mikor úgy kezdődik a napom, hogy még fel se kelek, de már ordítok. xDDD
De... Ezt a dolgot akár az előnyödre is lehet fordítani. Nekem a munkámban leginkább ezért van tekintélyem. Mert pl. ha a beosztottaim védelméről van szó, akkor nem félek a vezetőkkel sem ordítani, ugyanakkor mikor kontrollálom magam, mert úgy szükséges, akkor is úgy "politizálok", hogy az az ő érdeküket szolgálja. Az, hogy miért nem rúgtak ki, az egyszerűen azért van, mert az átkos természetem ellenére jó vagyok abban, amit csinálok.
Szóval... Szerintem nem kell fejleszteni, hiszen az idegbeteg részed is te vagy. Meg kell tanulni használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!