Gáz hogy 17 éves múltam, és szilveszterkor megyek először házibuliba?
Figyelt kérdés
Ja és eddig barátaim sem voltak. Meg alapból is kicsit asszociális vagyok, kíváncsi vagyok hogy fogom magam érezni. Ha rosszul, akkor a szobám négy fala közt fogom lelélni az életem szeretett plüsseimmel, és könyveimmel.2016. dec. 26. 21:19
11/15 anonim válasza:
Szerinted anyukád kidobna otthonról, ha mégis elmennél?
12/15 A kérdező kommentje:
Az szökés lenne. Amíg nem vagyok 18, addig nem tudok mit csinálni.
2016. dec. 27. 19:04
13/15 anonim válasza:
Én 18 vagyok,és életemben először tegnap mentem házibuliba,egyedül.
15/15 anonim válasza:
"A szobám négy fala közt fogom lelélni az életem szeretett plüsseimmel, és könyveimmel" se olyan rossz, ha tényleg szereted. Nem mindenki olyan kimozgulós.
Bár ezt túlzásnak érzem, az elmúlt 7 évben azért csak jártál már a szobán kívül. Ha máshol nem, hát könyvesboltban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!