Miért vágyom olyan betegesen a csendre és a nyugalomra amikor otthon vagyok?
Nem csak most az ünnepek alatt,hanem amúgy is. Még az apróbb zajok is idegesítenek vagy ha hallom a szomszéd beszélgetését vagy ha egy picit áthallatszik a TV már ideges leszek. Szóval arra tartok igényt hogy amikor itthon vagyok semmiféle zavaró hang vagy tevékenység ne legyen,hanem csend legyen és nyugalom.
Ez az állandó csend és nyugalom igényem miből eredhet?
Én is teljesen így vagyok vele,és szerencsém is van,mert egy síri csendes házban lakom.
Szerintem összeköttetésben van a kulturáltság a nyugalommal,teljesen normális,ha egy ember igényli a csendet.akkor tud pihenni,jól átgondolni mindent,olvasni kikapcsolódni.
En is igy vagyok ezzel, nem hinnem h velunk lenne a gond.
Az ember egy nehez nap utan azert megy haza h egy kicsit relaxaljon. Ez tok normalis.
Mert az otthon (kéne hogy legyen) az a hely, ami csak a tiéd, ahova elbújhatsz a világ elől, ahol nyugodtan lehetsz önmagaddal, gondolkodhatsz, pihenhetsz, stb.
Én is rühellem a szomszéd szobában szóló tv-t (nekem nincs, nem is kell), a kint ugató kutyákat, az autók zaját, és sajnos a szüleimtől is néha idegbajt kapok, ahogy gügyörésznek a kutyának... Vagy ha túl hangosan, és túl sokáig telefonálnak.
Csendes, boldog karácsonyt!
Én is nagyon igénylem, de évek óta hiába vágyom rá. 2 kisebb testvérem van, plusz 2 kisebb unokatesóm mindig be van hozzánk dobva. Állandóan kiabálnak, soha nincs nyugi. Nincs saját szobám se, így van hogy négyen a hátam mögött ordibálnak... Nagyon elegem van már, szinte idegbeteg vagyok, emiatt van mindig feszültség itthon.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!