Mitől van az, hogy a Nők bizonyos kor felett elkezdenek igénytelenek lenni és férfiasan viselkedni?
"Egyébként szerintem nem rosz dolog mert ez azt mutatja hogy tudnak ön maguk lenni és nem csak a kicicomázott énüket mutatják. Azért valljuk be csajok hogy sokan nem szeretünk kiöltözni meg teljesen tökéletesen kinézni mindennap 😃"
A kicicomázás nem azt jelenti, hogy kényelmetlen ruhákban, cipőkben vagyunk. Az hogy valaki kényelmetlen ruhát vesz, magára vessen, a cipőt is be lehet törni a lábunk nélkül (és még van pár trükk). A sminket is le lehet fixálni. Stb. Amit te most ki akartál fejezni, az az igényesség mutatása. Szívesen :)
Igaza van kérdezőnek (sajnos), én is jó pár éve észrevettem ezeket. Nagyon szégyellem magam nőként amikor ilyen undorító stílusúakat látok, de nem tudok mit tenni. Belül szégyenkezem, a női nem megszégyenítőinek tartom őket és undorodom tőlük. Bunkók, közönségesek, flegmák, arrogánsak, úgy beszélnek ki embereket, hogy én szégyellem magam, a férfiakról is úgy beszélnek, hogy jaj..
Nem tudnak viselkedni, nem tudják mi az a jómodor, etikett, sosem viselkedtek ezek nőként, az érzelmeket "nyálasnak" tartják, nincs bennük semmi, de semmi nőiesség, finomság..
A mozdulataik is elférfiasodtak, tramplik és törtetőek lettek. Barkácsolnak, minden férfimunkát egyedül akarnak megoldani, ha kinyitják előttük az ajtót néznek bambán, még a férfit nézik hülyének. Pedig az ilyen FÉRFI ritka már manapság, mint a fehér holló...
Nekem azért ennél több igényem van férfiban is, nem tudnék olyannal együtt lenni aki csak ilyen "alap" dolgokat üt meg, és még nekem kéne ettől is elájulnom..
Nekem ettől nőként több igényem van, a férfiakat nagyon elkényelmesítették ezek a férfiborzadályok. Nem látok ma már sajnos különbséget férfi és nő között, annyira egyformák. Hiába a cicoma, műmell, ptsa száj, kiló vakolat, attól még senki nem lett nő, sőt... Szinte ezek a legunodorítóbb viselkedésűek.
Aztán ott vannak a férfitestűek.. Ma már konditerembe járnak, ott töltik szabadidejük nagy részét, kockás has, izmos felkar. Szörnyű.... Ezek nem nők nekem. Azt sem értem, hogy egy nőnek minek kell izmot építeni bárhová is, de mindegy. Olyan szörnyen rondák és kiábrándítóak, hogy nem is ecsetelem.
Harsányak, flegmák, útszéli stílusú szinte az összes. Nem nagyon látok ma már igazi nőies nőt. Aki a szó legnemesebb értelmében tényleg az.
Ha meghívnád őket egy kávára, vacsorára azt is kikérné magának, mert milyen már, hogy te fizetsz, azzal az ostoba fejével azt rakja össze, hogy te biztos ezzel "fizetsz", kvázi meg akarod őt vásárolni 1-2 órára szexuálisan. Normálisak?? Ezek, mivel soha nem voltak normális nők, így nem is voltak akként kezelve, így ezt a téves elképzelést vonták le. Fogalmuk sincs arról, hogy férfiaknak hogyan kell viselkedni, és ők nőként hogyanan viszonyuljanak az ilyen dolgokhoz. Felborultak a szerepek az még a nagyon nagy baj. A férfi nőként viselkedik (elbzult tinifiúcskák akik nem tanulták meg a férfi szerepet), és a lányok pedig férfiként viselkednek. Szörnyű....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!