Mit arulnak el az emberekrol a sebhelyeik?
Hát én kidobóként dolgozom 5 éve egy elég rossz helyen. Így rengeteg sérülésem van onnan is. A részeg ember, törött sörösüveggel, hiába vagyok jó harcos, azért mégiscsak veszélyes.
A munkámból kifolyólag van 17 vágás a felsőtestemen, 3 nagyobb vágás a karomon, 1 az arcomon, 6 a lábaimon.
Általános sérülések is vannak természetesen. Egy bringás baleset miatt a jobb térdem már teljesen tropa, látszik is rajta. Egyszer megtámadtak az utcán akkor egy bökővel szúrtak vállon. Szerencsére pont a TBC oltás helyére, így szinte nem is látszik. Van vakbélműtéti hegem. Egy sportbalesetben a jobb kulcscsontom produkált egy gyönyörű nyílt törést. Az alkaromon egy nagyobb égési sérülés, amit a vasaló okozott (unokahugom lerántotta amíg nővérem nem figyelt, én pedig alányúltam).
Igazából ezeken túl is van még pár sérülésem, de azok tényleg csak ilyen elesések, stb maradványai, jelentéktelenek.
Tesóm felmászott a szekrényre és ledűtötte(régi masszív bútorzat, nem tudom hogy csinálta), én gyerekágyban voltam és pont fejbe kapott, de az ágy széle megfogta. Kórházba kellett vinni és összevarrták, azóta a homlokomon van egy 3x1 cm méretű sebhely és rá derékszögben egy 8 cm hosszú mélyedés, de a bőrszíne ott már normális. Nem emlékszem rá, nagyszüleim mondták, de nem tudják mikor volt/ hány éves lehettem, azóta is érzékenyebb frontoknál. Ha nem lett volna ott az ágy rosszabbul is végződhetett volna. Általában a sebhelyet az emberek nem veszik észre, mert a hajam eltakarja, de egyszer megkaptam azt rá, hogy Harry Potter, abszolút nem hasonlít rá.....
A meggy fán kellett pár kisebb gallyat levágni, a kés megcsúszott és elvágtam vele az ujjam. Teljesen bepánikoltam, mert nagyon vérzett és zsibbadást is éreztem. Nem kellett összevarrni, de elég rosszul forrt össze és a nyoma még mindig ott van. Ez számomra azt árulja el, hogy lehetett volna több eszem és ha már nem volt akkor figyelmesebbnek kellett volna lennem.
Van kiskori: lefejelt ágyszéltől.
Van poszméhcsípés: ez a vdlimon, 5 éves de még mindig foltos a helye.
Van forrázás: Párom rámöntötte a levest.
Ennyi.Én töréseket "gyűjtöttem" , hegeket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!