Mit arulnak el az emberekrol a sebhelyeik?
A bal alkaromon a vágás hegek, hogy majdnem öngyilkos lettem.
Elèg csùnya, egèsz èletemre szègyellnem kell, mikor valaki rákèrdet mik azok a csùnya hegek.
+ a bal sarkamon egy hatalmas forradás, mert gyerekkoromban a bicikli küllők közè szorult ès "kicsit" szètdarálta..
Van egy heg egy eséstől.
És egy műtéti heg.
Az esés még gyerekkoromban történt, de mindig emlékezni fogok rá, most már vicces :)
Az orrnyergem egy kis helyen lapos, úgy 12 évesen egy követ vágtam egy vaskapuhoz, és az pont oda pattant vissza.
Egyszer munka után hazafele szaladtam a villamoshoz és végignyaltam a salakot pár méteren, a jobb térdem alatt azóta kinövés van. Szintén zenész, csak kocsival voltam, szálltam ki hazaérve és elütöttem saját magam, lényegében becsúsztam a kocsi alá a jeges úton, azóta a bokám össze-vissza forog és önálló életet él :)
Bal alkaromon a '90-es évek végén a vérszerződések nyomai látszódnak, amikor tesókra ittuk magunkat, és ezt meg is örökítettük.
Lágyékban egy sérvműtét kora gyerekkorból, köldöknél egy vakbélműtét idén nyárról.
A gerincem alsó szakaszán van egy műtéti heg, féléves koromban került oda.
A hasamon, jobb oldalt van egy csúnyább heg, egy biciklibalesetből származik. Sokan nézték már rosszul sikerült vakbélműtétnek, pedig az még megvan. :D
Kettő van, az egyik a tenyerem szélénél, 13-14 évesen szánkózni voltunk és nem akartam odaadni a nagyobbaknak a miénket mert féltem hogy széttörik, ezért fogtam a két végén ahol a lemez sín is volt, megrántotta a barom és mint a penge úgy elvágta, jól szét is hasadt és mivel orvos nem látta, fertőtlenítés is csak egy alapos kimosással volt elintézve, eléggé heges maradt és télen lilább is.
A lábszáramon pedig egy szétrobbant flex korong, azzal már muszáj volt menni orvoshoz mert volt a szövetbe is korong darab amit Ő szedett ki.
24F
Van egy 1 centis heg a homlokom tetején, pont ahol a haj kezdődik: húgom kb 8 évesen "odaadta" nekem a homokozóvödröt, értsd hozzám vágta két méterről. :)
Van egy 2 centis heg a jobb kézfejemen, szétszedtem az összemarakodott két 60 kilós dél-orosz juhászkutyánkat. :)
Van egy 2 centis heg a bal alkarom belső oldalán, szerelmi bánatban voltam, kíváncsi voltam, hogy fáj-e. :)
Van egy 3 centis heg a jobb térdemen: általános iskolában pont egy küszöb szélére estem térddel.
Van egy kb 20 centis heg a hasamon: műtét.
Van egy kb 15 centis heg a lábamon: focimeccsen megkéselt egy biztonsági őr :D Miközben másodszor rúgtam éppen mellbe.. De vicces volt, nem is vettem észre még egy 5 percig, akkor is csak azt tűnt fel, hogy csúszik a cipőm a saját vérem miatt. 20 öltés. :)
Azt hiszem ennyi elég már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!