Csak én vagyok rosszul az emberek ilyen szintű megkülönböztetésétől?
Miért van az, hogyha valaki szül egy négyes ikreket, akkor egyből médiafelhajtás lesz belőle, a miniszterelnök meglátogatja őket és mindenki személyes támogatásáról biztosítja. Mondjuk az megütötte a szememet, hogy az apuka vállalkozó, anyuka pedig informatikus. Kíváncsi lennék rá, hogy vajon ha mindketten szerény melós munkát végeznének (CNC esztergályos és mondjuk szakács), akkor is kaptak volna ekkora figyelmet. Az ilyen híreket milyen érzéssel olvassa az az ember, akinek a gyermeke születésekor ne adj Isten műhibát követtek el és tönkrement az egész család élete, mert rosszabb esetben még tisztességes "kártérítést" sem kaptak (de h***én fogalmaztam hiszen emberi életről van szó ;_; ). Lehet én vagyok megkeseredett (mélyen belegondolva érthető is), de felfordul a gyomrom az ilyen dolgoktól. Bocsi ha kicsit erősen fogalmaztam, de szörnyen fojtja a lelkemet, hogy nem minden ember egyenlő. Főleg miután elolvastam ezt a cikket, nagyon felkavart.
#11: Nyugi én nem szoktam senkit lepontozni. Lehet a kommentelők a kisember vs politikus/vállalkozó/híres ember közötti kettős mércét vette alapul a kommented elbírálásakor. Márpedig sok esetben tényleg igaz, hogy amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek.
Hirtelen pl. a Várkonyi Andrea féle Flórián téri baleset jutott az eszembe, bár tudom nem annyira jó példa. Ott is az ő balesete kellett, hogy végre átalakítsák azt a kereszteződést.
Majd amikor a Te csaádodban lesz ilyen hasonló esemény... már ha lesz, akkor ott állhatsz majd magad is ha úgy akarod.
Miért emelik ki amikor valaki négyes ikreket szül? Amiért azt is emlegetik, még ha névtelenül is, amikor valaki megnyeri a lottó ötösön a 3 milliárdot!
Mert ritkaság.
Hát te egy hülye vagy............. Minek születtél meg? Azért, hogy mindent pocskondiázz és mindenben ellenségképet láss?
Hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!