Ha az egész fejem be van kötve, arra hogyan reagálnak az emberek?
A boltban voltam, gyalogoltam hazafelé. A pénztárcámat elővéve számoltam a pénzt, hogy mennyi maradt meg a vásárlásból, mennyit költhetnék el valami másra, amikor egy ember odarohant hozzám, késsel, a pénzemet követelte, én meg nem adtam oda neki, így a késsel felém közelített. Megvágta az arcomat egy ponton, ezért én visszatámadtam. Tudni illik, járok önvédelmi órákra, de kés ellen nem tanítottak meg védekezni. Egy pár rúgás után a srác, aki maximum 3 évvel lehetett idősebb mint én, alig állt a lábán, így fogta, és hasba akart szúrni, de ahogy félreléptem, még egy vágást ejtett az arcomon. Ebben a pillanatban kibuktattam a közelebb lévő lábammal, de közben elejtette a kést és beleesett a combomba.. Végül belerúgtam az oldalába, majd lehajoltam hogy kiüssem a csókát, miközben ő végig ütlegelte az arcomat. Egy nagy horoggal kiütöttem, majd kihúztam a kést a combomból és sántítva, elindultam haza. Egy párszor elestem, így még ott is lila foltok vannak, ahol el sem talált a csóka.
Most itt ülök itthon, a szüleim reakcióját inkább le sem írom. Két nappal a támadás után járunk, és a szüleim azt mondják, hogy menjek iskolába.
Hogyan fognak reagálni, amint meglátják hogy majdnem az egész fejem be van kötve, csak a jobb szemem látszódik?
15/F
Na jó, akkor, hogy ne kínlódj, megmutatom, hogy hol bukott a sztori (de amúgy több helyen is):
"de közben elejtette a kést és beleesett a combomba.. Végül belerúgtam az oldalába,"
Ez csak akkor teljesülhetett, ha levitáltál, ugyanis azzal a lábaddal nem fogsz rúgni, amivel belerúgtál az oldalába. De mivel azon a lábadon állni sem fogsz, így marad a lebegés.
#11 - mármint amibe a kés van, azzal nem rúgsz :D
Többi stimmel.
Lol! :D
Na jó, amúgy tényleg kamu a sztori, vicces lett volna ha megtörténne. Csak kíváncsi vagyok hogy az ilyenekre hogyan reagálnak, és valami köntösbe akartam bújtatni. :)
Semmi harag, srácok, csajok, de erre kíváncsi voltam. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!