Miért olyan érzéketlenék a ferfiak közül páran, hogy tudják pár napja a párom kishijján agyonvert mégis beprobálkoznak? Több lent
Nem tudom. Szerintem ha az ember tudja hogy egy nőt bántalmaztak. Sok csontja tört, repedt, zuzodott. Ha látják hogy kb minden lélegzetvétel fáj neki, és minden 2.-3.percben elsirja magát. Akkor nem arra van szüksége hogy úgymond "rámásszanak".
Főleg hogy az akit szeretett az mellett hogy a poklot járta meg, most 30napos előzetesben van börtönben. És kb retteg hogy mikor szabadul majd ki....
Jah értem, akkor utcára se menjek? Se bevásárlás, se semmi?
Baráti körömben meg vannak férfiak, és például az egyik aki megprobalt megcsokolni az az embér jött át segíteni zárat cserélni. Mert nekem az peldaul nem megy.
Valószínűleg a könnyű prédát látják benned. Azt gondolják hogy vágysz a vígasztalásra, támaszra gyengédségre, ők meg betoppannak hős lovagként, megadják amit akarsz, ezért megdughatnak.
Amúgy ez a módszer sokszor működik, amikor a lányt csak lelki trauma érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!