Mi a szerepe a férfiaknak a 21. században?
Nézd, én azt mondom, hogy nem "szerepeket" kéne követni, hanem egyszerűen legyen mindenki önmaga, éljen olyan "szerep" szerint, amiben ő jól érzi magát.
Ha egy nő szeretne izmos lenni, akkor miért ne lehetne az? Ha egy férfinek tetszik a felnyalt haj, akkor miért ne csináltasson olyat? Mert neked nem tetszik? És ki vagy te, hogy megszabd, hogy ki hogy nézzen ki, és mit csináljon?
Nincs olyan, hogy hogyan kell élni, milyen szerepet kell követni. Valamikor az őskorban volt ilyen (bár nem hinném, hogy tetszene neked az a szerep), de szerencsére ezen már túlhaladt a civilizáció.
Igen, lehet lepontozni, mocskos libsi vagyok, amiért azt gondolom, hogy talán az öltözködésben, munkában és magánéletben ne mások véleménye legyen a szempont, hanem az, hogy ki hogyan érzi jól magát.
Évezredekig fordítva volt. Most visszakapjuk! :D
De olyat még nem láttam, hogy egy nő kényszerítene egy kétes nemi identitású csávót páváskodásra. Szerintem mi, férfiak döntjük el, hogy mivé akarunk válni, mint ahogy azt is, hogy a rendszeres ürítésért milyen kompromisszumokra vagyunk hajlandóak. És amíg világ a világ, ez így lesz: az ember dönt.
"Valamilyen szinten igaza van. Ez a mai túlzott liberalizmus már hányingerkeltő. :((("
Nincs túlzott liberalizmus. A gond azzal van, ha félre értelmezik. A liberalizmus pont mások elfogadásán alapszik. És nem pedig azon, hogy mindenkinek bármit szabad csinálnia. A hányingerkeltő pedig pont az, hogy a legszemetebb, legkegyetlenebb emberek támadják a liberalizmust, mint valami fertőző betegséget, amikor pont az ilyen emberellenes férgek azok, akik károsan hatnak a társadalomra.
"nem számít hogy néz ki, az a lényeg hogy viselkedik"
Neki (önmagának) mégis csak számít, hiszen annak ellenére és dacból is ezt a stílust követi, hogy páran elítélik ezért. Tehát ha valakinek számít, az saját maga, ezenközben azon dolgozik, hogy viszont másnak ne számítson már.
Kicsit egyoldalú ez, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!