Mi a szerepe a férfiaknak a 21. században?
Ezek a dolgok csak azokat az embereket érintik, akik nem a saját útjukat járják, hanem a "hoz hez hözt képestiség" szerint élnek, azaz hagyják, hogy hasson rájuk a média, a köz fősodor, a trendek stb.
Én nagyszerűen ki tudom vonni magam és én olyan férfiként élek, mint bármely korban a férfiak, mert nem foglalkozom a fogyasztói társadalom fasságaival.
Igen, valojaban minden no testepito akar lenni :)
Na, nyomod meg a hulyeseget?
Egyebkent ki hatarozza meg mi a normalis, te? Vagy Àkos a noi principiumokkal?
Nők többsége szerint párkapcsolatban, házasságban:
Férfi feladata: mindennap főzzőn,takarítson,mosogat,gyereket neveljen,folyamatosan szorakoztassa nőjét , minden hová kocsival vigye el nőjét
Nők szerepe: férfi összes pénzét magára költse PL: fodrász,műköröm,csilli-villi dolgok. férfi pénzéből boldog legyen a nő.
(tényleg nők mondták nekem)
". Ez a mai túlzott liberalizmus már hányingerkeltő."
Milyen liberalizmus? Hogy nem a ferfiak dontik el hogy mit csinalhat egy no?
Fogadjunk te is valami sertett kisfiu vagy, akinek nincs onbizalma, es arrol almodozik hogy erovel kenyszeriti a noket olyasmire amiket azok nem akarnak csinalni.
Sajnalom haver, azok az idok elmultak. Novessz gerincet es nojj fel vegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!