Nagy baj ha valaki az élet minden terén tehetségtelen?
Nem botrányosan rossz, de nem is jó semmiben. Iskolában közepes tanuló volt, egyetemre nem járt, mert semmi se érdekelte és semmiben sem volt jó (se reál, se humán tárgyak, se nyelvek), memóriája nagyon rossz, középszerű munkája van, amit kisebb-nagyobb hibákkal meg tud csinálni.
Nem jó a sportokban, kézügyessége nincs, jól el tud beszélgetni az emberekkel, de különösebben jó kommunikációs készsége sincs. Külsőre se egy nagy szépség.
Nagyon gáz egy ilyen ember szerintetek? Sok ilyen ember van, aki semmiben sem jó?
Pedig sajnos tényleg mindenben rossz vagyok, és nem a lustaság az oka. Évekig jártam táncolni, mégis mindig én voltam az utolsó a csoportban, aki megtanulta a mozdulatokat. Hiába tanultam sokat, mégis közepes tanuló voltam, más ennyi tanulással kitűnő lett volna. Angolból különtanárhoz jártam évekig, nagy nehezen másodjára meglett a nyelvvizsga, de megszólalni nem tudnék a nyelven.
Az első munkahelyemről azért küldtek is, mert túl sokat hibáztam. Mostani munkahelyemen is mondták már hogy önállótlan vagyok, nem lehet rámbízni semmit fél év után sem.
Annyira igyekszem, de valahogy mégse jön össze semmi. Egyszerűen mindenben rossz vagyok.
Szerintem rohadtul gáz. Olyan unalmas, semmilyen, személyiségtelen ember az ilyen. Nem bántani akarlak, ezeket tényként mondom.
Rohadt sok ilyen ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!