"személye, ruházata, viselkedése vagy egyéb tényező okot ad arra. " Milyen lehet a ruházata annak akinek amiatt nem adnak bérautót?
Egy autóbérlő cég weblapján az alábbi szöveg van:
Milyen lehet a ruhája személye viselkedése stb. valakinek hogy emiatt nem kap autót?
Pl. ha 50 migránst magam előtt terelve megyek autót bérelni akkor nem adnak mert az gyanús? Vagy mégis mi?
FIGYELEM! Tisztelt leendő ügyfeleink!
A megnövekedett embercsempészet és/vagy bűncselekmény elkövetése céljából történt bérlésekre való tekintettel, fent tartjuk a jogot arra, hogy akár az előre lefoglalt autó átadását is megtagadjuk, amennyiben a bérlő személye, ruházata, viselkedése vagy egyéb tényező okot ad arra. Ilyen esetben semmiféle kártérítést nem fizetünk.
A cég a saját döntése alapján bármilyen ügyfelet, bármilyen okból visszautasíthat. Elég egy ABC-ig elmenni, ha nem akarnak kiszolgálni, akkor nem fognak. Tulajdonosként jogodban áll megtenni. Persze nem árt, ha nem ütközik ilyen-olyan hátrányos megkülönböztetésbe (stb), mert az meg a cég rovására megy, de a hangsúly egészen egyszerűre azon van, hogy a portékádat értékesítve azzal állsz szóba, akivel te akarsz.
Persze a kérdésben szereplő cég döntése is ilyenformán egyéni mérlegelésű. Szuverén joguk megválogatni az ügyfeleiket.
"A cég a saját döntése alapján bármilyen ügyfelet, bármilyen okból visszautasíthat. Elég egy ABC-ig elmenni, ha nem akarnak kiszolgálni, akkor nem fognak. Tulajdonosként jogodban áll megtenni. Persze nem árt, ha nem ütközik ilyen-olyan hátrányos megkülönböztetésbe (stb), mert az meg a cég rovására megy, de a hangsúly egészen egyszerűre azon van, hogy a portékádat értékesítve azzal állsz szóba, akivel te akarsz.
Persze a kérdésben szereplő cég döntése is ilyenformán egyéni mérlegelésű. Szuverén joguk megválogatni az ügyfeleiket."
Neked is teher hogy ha hozzászólok, hogy engem nem az érdekel, hogy megtehetik e hanem pl. mi alapján tennék meg. ha teher ez neked akkor hagyd figyelmen kivül ezt az irásomat. nem akarok balhét.
Jézusom!
Kérdező veled nagyon komoly bajok vannak!
Értek hozzá, emberekkel foglalkozom.
Őszintén mondom, minden rosszindulat nélkül, hogy keress fel egy pszichológust!
Értem, ha valaki a gyakorin feltesz egy kérdést s valaki azt mondja ne érdekelje a válasz hanem lapozzon, s erre azt válaszolja hogy de, őt érdekli, ezért tette fel, akkor az menjen pszichológushoz.
Hát ha ez lenne a hozzáértés akkor már értem miért van annyi lelki nyomoronc ebben az országban.
Ha az igazi lelki bajokat ilyen hozzáértők kezelik...
" BZMG a nemtetszés alapján, szubjektívan! Nem tetszik a piszokfolt a gomblyukad mellett! Mi ezen a nehéz?"
irtam, hogy ha neked akkora teher a visszakérdezés hogy csak ilyen stilusban vagy képes válaszolni akkor nem kell válaszolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!