Kidobálós v gyűjtögetős vagy? És megőriznéd ezeket a cuccokat?
Gyűjtögetős vagyok, sajna, de én is utálom a felesleges cuccokat. Megértem, ha kidobod a fentieket, ha egyszer nam használod őket. Gyereknek? :D Mire odajut, már annyi minden megváltozik, jó eséllyel nem régi cuccokat akar, más lesz az ízlése, más lesz a divat...etc. Ilyen okból nem őrizgetnék.
Ezzel együtt nehezemre esik kidobni nem működő cuccokat, eladni úgyse tudok értékes dolgokat sem (néha azért ráveszem magam és sikerül, de ez extrém nehéz számomra, iszonyú macera), ruhánál szerencsére vöröskeresztes gyűjtőt tudok használni. Amikor veszek valamit, direkt jól átgondolom, hogy biztosan kell-e s addig használom a dolgokat, amíg működnek, nagy általánosságban.
Amiket írtál azokat csípőből dobnám a kukába.
De egyébként is folyamatosan szanálok. Nem tárolok olyat ami talán egyszer még jó lesz valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!