Ti gyűjtögetős típusok vagytok, vagy inkább minimalisták?
Figyelt kérdés
Én gyűjtögetek, de frusztrál a kupi a környezetemben, így próbálok szabadulni a kacatoktól.2015. jún. 22. 11:58
1/7 anonim válasza:
en sem tudok egykonnyen kidobni cuccokat, sokszor babonabol is megtartok valamit, de a lakasban csak azt tudom elkepzelni, hogy minden be van dobozolva : fiokba, szekrenybe el van pakolva. Nem szeretem, ha minden elol van.
2/7 anonim válasza:
Mindkettő. :) De csak olyat szeretek gyűjtögetni, ami nem foglal helyet, és kollekcióba illeszkedik (pl. bizonyos típusú képek, információ stb.)
Azt nem szeretem, ha elborít a sok holmi. A kevesebb több.
Viszont ellentmondás, hogy sokszor a gyűjtögetés miatt fizikailag is sok tárgyra van szükség, ami sok helyet foglal (pl. DVD lemezek). Ezzel nem tudok mit csinálni.
3/7 anonim válasza:
Egy ideig igen, aztán megelégelem, ha évek óta ott van és beindul a szanálás. Most is épp szanálok ebben a pillanatban. Ilyenkor aztán megtelik egy pár szemetes zsák. Úgy gondolom, ami nem kellett évekig, az ezután sem fog kelleni, de a Murphy szerint pont most fog kelleni, de tojok a Murphy-re.
4/7 anonim válasza:
Minimalista. Fuldoklok, ha sok tárgy vesz körül, és nem is praktikus. Feleségem meg pont az ellentétem, úgyhogy időről-időre kidobatok vele ege yhalom kacatot, amit nem is használ.
5/7 anonim válasza:
a kettő között valahol :D
de általában a tesóm idegyűjti nekem a szobámba/íróasztalomra a szemeteit :'DDD
6/7 anonim válasza:
Is-is. Fölgyűlik a sok cucc, egy idő múlva észreveszem, hogy felesleges és kidobom.
7/7 anonim válasza:
sokáig gyűjtögetek, majdnem mindent és mindig. aztán általában egy hirtelen ötlettől vezérelve összerámolom dobozokba és megszabadulok tőle. ingyenadom csoportokban, vagy jótékony céllal felajánlás lesz belőle meg ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!