Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől "ragyog" egy ember?

Mitől "ragyog" egy ember?

Figyelt kérdés
Mitől lesz egy embernek ragyogó kisugárzása és, hogy érhetném el én is?

2016. dec. 6. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is szeretném tudni. Nézz meg egy ragyogó kisugárzású embert, figyeld őt, és rá fogsz jönni hogy mitől van, Nekem is van egy ilyen ember a környezetemben, a legjobb barátnőm, és neki egészen konkrétan azért, mert nem szenved önbizalomhiányban, van neki bőven. És külsőleg is mondjuk úgy, hogy mutat,na.

Szerintem egy embernek úgy lehet vonzó kisugárzása, ha már belsőleg nem gyötrik szorongások és félelmek, hanem vígan le tudja sz-rni, hogy ki mit gondol.nem érdekli. A húgom is ilyen. Alkatilag születetten :D Nem tudom mi a titkuk, csak azt, hogy ha nekik sikerült, akkor már nem lehetetlen. Ha eldöntöd és állhatatos vagy. :)

2016. dec. 6. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen hihetetlen is, az elvégzett feladatoktól. A sikertől. Az életben ez a legnagyobb boldogság, és a legnagyobb önbizalomerősítő is. Kitűzni egy célt, s azt véghezvinni bármilyen nehézség árán is. Amikor eléred a célt, tudatosul benned, hogy nyerésre állsz az élettel szemben. Hogy legyőzhetetlen vagy! Na, ez az, ami meglátszik az emberen.
2016. dec. 6. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Boldogság.
2016. dec. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!