Ezt nevezhetem szociális fóbiának?
Sajnos igen!
Én ugyanilyen vagyok felnőttként,nem lett időben kezelve,és nekem is tele van a hócipőm azzal,hogy senki nem érti ezt a problémát.
Szerintem még időben vagy,hogy kezd el kezeltetni.
4-es,
1-es vagyok,Igen egyre többet lehet olvasni róla.Többen azt mondják,hogy ilyen nincs,és ez csak egy hiszti.
Lehet,hogy megvannak azok az emberek,akik csak hisztiből mondják magukat szociális fóbiásnak,de aki tényleg az,annak nagyon sok szenvedést okoznak a vele járó tünetek.
Vannak különböző formái,és eltérő erősségei,de összességében az emberektől való beteges félelem az alapja,ami kiterjedhet a lámpalázas bepánikolástól a tőmegiszonyon át a telefonálási félelemig nagyon széles körben minden szociális helyzetre.
Ez visszavezethető rossz neveltetésre,állandó gyerekkori kudarcokra,amik teljesen szétrombolják az illető magabiztosságát.
Úgyhogy nagyon nagyon rossz ez!
Én is ebben élek,állandóan "rezeg a léc",az életemnek ez a része szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!