Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőknek miért kell az állandó...

Nőknek miért kell az állandó pörgés?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem vagyok megkeseredve, nem vagyok nőgyülölő, de ezt nem tudom megérteni, miért érzi sok nő kényszeresen a pörgést, miért kell mindig valami új, miért nem jó az ami van? ha van egy állapot, miért kell rajta varjálni, mindig keresni benne hogy hol nem jó?
2016. nov. 30. 22:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"nem vagyok nőgyűlölő, de..."

"nem utálom a bzikat, vannak meleg baráatim, de..."

De, de. Nőgyűlölő vagy. Több millió ismeretlen embert egy kalap alá veszel.

2016. dec. 1. 15:44
 12/13 elwera ***** válasza:
Mert jó érzés pörögni. Ennyire egyszerű.
2016. dec. 2. 23:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudományos kérdéshez tudományos válasz dukál: a perdületmegmaradás törvénye miatt. És minél több külső forgatónyomatékkal rendelkező erőhatás éri annál rosszabb lesz a helyzet.

A körülmények főképp akkor teszik reménytelenné és nehezen visszafordíthatóvá a kialakult helyzetet mikor a magas fordulatszámon pörgő nő szabad tengelye beáll a legnagyobb tehetetlenségi nyomatékú helyzetébe, vagyis ekkor lesz a legstabilabb a pörgése.

2016. dec. 3. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!