Nőknek miért kell az állandó pörgés?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem vagyok megkeseredve, nem vagyok nőgyülölő, de ezt nem tudom megérteni, miért érzi sok nő kényszeresen a pörgést, miért kell mindig valami új, miért nem jó az ami van? ha van egy állapot, miért kell rajta varjálni, mindig keresni benne hogy hol nem jó?2016. nov. 30. 22:09
11/13 anonim válasza:
"nem vagyok nőgyűlölő, de..."
"nem utálom a bzikat, vannak meleg baráatim, de..."
De, de. Nőgyűlölő vagy. Több millió ismeretlen embert egy kalap alá veszel.
12/13 elwera válasza:
Mert jó érzés pörögni. Ennyire egyszerű.
13/13 anonim válasza:
Tudományos kérdéshez tudományos válasz dukál: a perdületmegmaradás törvénye miatt. És minél több külső forgatónyomatékkal rendelkező erőhatás éri annál rosszabb lesz a helyzet.
A körülmények főképp akkor teszik reménytelenné és nehezen visszafordíthatóvá a kialakult helyzetet mikor a magas fordulatszámon pörgő nő szabad tengelye beáll a legnagyobb tehetetlenségi nyomatékú helyzetébe, vagyis ekkor lesz a legstabilabb a pörgése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!