Van még rajtam kívül olyan ember, aki utálja a konkurálást/rivalizálást/állandó pörgést?
Sajnos pont olyan pályát választottam (IT szektor), ahol elengedhetetlen az állandó fejlődés/törtetés/alkalmazkodó képesség, így a mentalitásomból kiindulva nem tudom mire számíthatok majd ha esetleg sikerül lediplomáznom. Viszont én sosem voltam az a "mindenkinekmegmutatomhogyénvagyokalegjobb" típusú ember. A mostani tanulmányaimat is elég lazán veszem, nem is sikerül minden gördülékenyen. Középiskolában is csak az érdekelt, hogy legyek legalább egy erős közepes diák. Azt sem értem, hogy az emberek miért méregetik a p*cs*ket. Enyém a jobb autó, nekem van több fizetésem, nagyobb izomtömegem. Pfff.
Az ilyenkor gombamódjára szaporodó, fb-n diplomával szelfizgető egyénektől meg egyenesen kiráz a hideg.
Persze biztosan van bennem nem kevés irigység, mert a motiválatlanságom mellett nem is úgy halad a karrierem, ahogy kellene, de akkor sem értem, hogy miért csak ezzel a pörgős/hajtós életmóddal lehet érvényesülni. Legszívesebben elmennék Indiába és az egész életemet hinduként a Gangesz partján tölteném vagy elmennék Afrikába önkéntesnek.
utálom. Versenyből feltornásszák magukat hogy elmondhassák ők igen is letettek valamit az asztalra meg ők a legnagyobbak, és ezt várják el más emberektől.. Én az ilyet semmibe veszem, lenézem.
Ugyan ez nőknél, sok nőnél, betanul 3 nyelvet profira de mi a jó ...ért ha nem veszi hasznát, minek ? és akkor ő ezt büszkén mutogatja, mondván csak olyan emberrel foglalkozik aki ugyan azt elérte. aminek kb 100:1 aránya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!