Egyes nőkeröl miért ézem azt h lenézően állnak hozzám?
Mindenféle kapcsolatban van ilyen. Nők is lenéznek egyes férfiakat, férfiak is egyes nőket, nők is nőket, férfiak is férfiakat. De nyilván nem mindenki.
A zsarolásos, fenyegetős részt nem értem :S Talán ezért állnak furán hozzád, mert ilyen fura gondolataid vannak?
A munkám miatt, sok random emberrel vagyok kontakban, így én is belefutok flegma emberekbe. A kolléganőm az teljesen magára tudja venni, ha ő köszönöm, akkor a másik úgy csinál mintha, meg sem szólalt volna, és csak akkor néz rá, ha már eldöntötte mit akar. (és ne hidd, hogy férfiba nincs ugyanez a típus)
De én mindig úgy álltam hozzá, hogy ő sokkal helyzetbe van ezáltal, hiszen a viselkedésével elszeparálódik a normális emberektől, olyanoktól is akik lehet boldogabbá tennék az életét...
Szóval szerintem nem kell magunkra venni a dolgot. Ő viselkedik úgy, hogy az embernek elmegy a kedve még a megszólításától is, nemhogy a megismerésig eljussunk. Aki ilyen börtönben akar élni, az tegye. Még szabad országban élünk.
Akkor zsarold meg fenyegesd meg. Nagyobb ember leszel tőle mi?
Ilyen stílussal jobban jársz ha az emberek nem foglalkoznak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!