Mi a véleményetek a bosszúról?
26/F
Mindig azt gondoltam, hogy a bosszú kicsinyes, de talán most kezd megváltozni a véleményem, hagyjuk, hogy miért. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ésszerűtlen.
Nem gondolkodásra utal.
Kérdés, hogy mit értünk bosszú alatt. Kiskaliberű visszavágást vagy a másik tönkretételét.
Nekem egyik munkahelyemen egy kollégám 2 alkalommal is módfelett megalázott a többiek előtt, másodszorra az utolsó munkahetemen. Pár évre rá egy újságcikkben láttam Karácsony környékén, hogy sajnáltatja magát a családjával. A cikk Facebook-felületén megkommenteltem egy kicsit. Ez szerintem még belefér. :)
Viszont rendesen kárt okozni csak akkor, ha ő is ezt tette veled.
Köszönöm a válaszokat! Mindenkit felpontozok.
Fél év telt el azóta, hogy kiírtam ezt a kérdést, de igazából még mindig aktuális, mert még nem léptem semmit. A probléma, amit meg szeretnék bosszulni (vagy nem), olyan jellegű, hogy évekre haza vágta a karrierem, úgy tűnik a lelkem is, és így közvetve a magánéletem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!