Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyedülálló lányok, akik...

Egyedülálló lányok, akik aztmondják "élvezik az életet, hányszor fekszenek le férfival 1 héten?

Figyelt kérdés
Akik azt állitják hogy nekik nem kell komoly kapcsi meg ők jól elvannak egyedül is. -egyedül is? ez azt jelenti hogy semmi szexuális tevékenységet nem fojtatnak senkivel? Még is sokan mondják ezt hogy Jól elvannak egyedül is.. Akkor hazudnak?
2016. nov. 27. 18:16
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mi jogon? Elég körbe nézni milyen lányok nők vannak, még mindig ott tartunk hogy a nők keltik leginkább az erotikus feszültséget. Elég egy buliba menni, s látni milyen kicsapongó életet élnek. ezekután meg feltételezze azt az ember hogy milyen kis szüz szentek?. Még azon is nézek mikor télen is képesek miniszoknyába harisnyára öltözni. Valahogy nem azt kelti ez a megjelenés hogy milyen kis esetlenke szüz lányka.
2016. nov. 28. 10:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
De neked nem is kell azt gondolnod róla, hogy esetlen szűz. Úgy éli az életét, ahogy akarja. Nem tartozik se neked, se másnak semmivel.
2016. nov. 28. 11:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem járok buliba, csak ha a kollégákkal valahova összeülünk, de az nem olyan jellegű bulizás, mint amit te annak nevezel, én speciel szórakozás címén utazni szeretek, városokat látogatni, mászkálni, új helyeket felfedezni, ha annyi pénzem és szabadidőm lenne, körbeutaznám a Földet, eljárok engem érdeklő ingyenes rendezvényekre, Red Bull Air Race, Nagy Futam, WSR a Hungaroringen, ott voltam a Hősök terén a Scorpions koncerten néhány évvel ezelőtt...stb. Nekem ezek jelentik a szórakozást, és ha hiszed, ha nem, szerelem nélkül nem fekszem össze csak a szex kedvéért senkivel, mert érzelmi kötődés nélkül én nem tudok eléggé ellazulni, hogy az mindkettőnknek jó legyen. Eddig 10 éve jól bírom, akkor volt utoljára párkapcsolatom, és azóta nem volt senki, akivel úgy alakult volna.

Tudom, hogy vannak másféle nők is, de ne vegyél minden nőt egy kalap alá.

2016. nov. 28. 13:24
 14/23 anonim ***** válasza:

"Még azon is nézek mikor télen is képesek miniszoknyába harisnyára öltözni." - Van rövid (térdig vagy valamivel térd fölött érő, de nem fenékvillantós) téli szoknyám (értsd, vastag anyag), de ha én télen szoknyát veszek fel, akkor alatta 3 vagy 4 réteg harisnya van, amiből az egyik vastag kötött, és van olyan vastag így, mint egy nadrág (és tudod, mit, ha leesik a hó, ezeknek legalább nem lesz tiszta víz az alja, mint a hosszú nadrágoknak).

Én akkor is felöltözök rendesen, ha hideg van, akik erre nem figyelnek oda, és esetleg miattuk minősítesz másokat, hozzájuk semmi közöm.

2016. nov. 28. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:

Neked nagyon nagy nogyuloleted van. Total hulyesegekef irsz. Szoknya. Tel harisnya. Ha ebbol azt szurod le inkabb ne menj mulatohelyre. Baromi nahy benned a feszultseg. Gyakorlatban kene levezetned sztem vhogy.

Tip pasi vagy. Latod ezert nem talalsz magadnak ertelmes csajt

2016. nov. 28. 19:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Megķérdezhetem mennyi idős vagy?
2016. nov. 28. 20:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem. Én férfi nélkül élvezem az életet.
2016. nov. 29. 07:01
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
én nem szexelek. több,mint egy éve. akkor mentünk szét az exemmel. és tökéletesen megvagyok mindenféle farokkal böködés nélkül. lehet, hogy szexelnek más csajok, ha épp nincs párjuk. de neked ehhez mégis mi közöd van? a nők is emberek, vágyakkal. szexeljenek, ha akarnak. az, hogy én kimaradok belőle, személyes döntésem.
2016. nov. 29. 20:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Miért, te pontosan tudod, hogy a környezetedben élő lányok kivel hányszor, vagy csak sejtéseid vannak?
2016. nov. 29. 21:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ismerkednék lányokkal, 21F. - Baranya megye.
2018. júl. 9. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!