Ha egy lánynak nincsenek olyan képei hogy fiúval van akkor egyedülálló?
Szerintem nem nagyon van összefüggés. Én pl a párommal élek, de egyáltalán nincs olyan képünk, amin ketten vagyunk..
18/L
Hát a ha facen nincs kiírva, hogy kapcsolatban lenne, és nincs pasis képe, akkor tekinthetjük egyedülállónak. De ez sem 100%-ig biztos.
Egyébként miért lenne gondja az életével? Manapság sajnos mindenkit elkapott a kapcsolatkényszer. Pedig van az úgy, hogy más dolgok sokkal fontosabbak.
Igen, akkor van valaki kapcsolatban, ha telef.ossa a fészbúkot közös képekkel, anélk sajnos nem hivatalos. Jövőre benne is lesz az allotmánymódosításvan hogy ki kell rakni a fotókat.
Jézus ereje, hány éves vagy, 8?
Lehet csak nem érdekli a közösségi média, és nem nagyon posztolgat. Nekem sincsenek nyalakodós képeim a pasijaimmal, mert nem szeretek posztolgatni mondjuk facebookra ilyen jellegű képeket. De ha megnézed néhány képemet pl instagramon, sokszor olyan pasi mellett vagyok, aki nem is a párom, hanem csak egy barátom.
Én ezekből nagy következtetést nem vonnék le. Az az egyértelmű, ha nyalakodós képe van fent, minden más bizonytalan.
Ha értelmes, pont azért nem fossa tele sem bulizós, sem párkapcsolati képekkel a fb-t.
Megjegyzem ha nem ismerősöd ( és értelmes), akkor meg pláne nem látod hogy kapcsolatban van-e, vagy hogy van-e fent közös képük: Nekem is 1-2 db van max fent az 5 év alatt, ami olyan, de azt is csak a visszaigazolt ismerőseim látják.
Szóval 100%-ig nem tudhatod biztosra, hogy van-e párja, bér tény, hogy a mérleg arrafelé billen kicsit a valószínűség szerint.
"Nem minden lány rakja ki, hogy kapcsolatban van és oszt meg közös képeket, mert azért szeretik, ha rájuk írkálnak más férfiak is."
Óóh, igen, mi nagyon szeretjük ám ha random vadidegen suttyók irkálnak ránk üziket, hogy "Szia! Jól nézel ki, van kedved ismerkedni?" meg hasonló fa.s.zságok. Tökre erre gerjedünk, most lebuktattál. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!