Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A heteroszexuális férfiak...

A heteroszexuális férfiak stabilan azok, vagy úgy érzik, hogy állandóan küzdeniük kell, hogy nehogy "belesüllyedjenek" a "b*ziság"-ba?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert van egy kollégám, aki látszólag nagyon heteró, de szinte nap mint nap van olyan megjegyzése, amivel arra utal, hogy ő nem meleg, ő neeem.... És érdekel, hogy ha tényleg nem az, akkor mi a francért kell ezt állandóan "bizonygatnia"?

2016. nov. 24. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, maximum annak a 'heteroszexuális' fickónak kell bizonygatnia, h nem burnyák, aki hosszú idő óta egyedülálló (nem házastársi halál vagy betegség miatt), holott jóképű, jó megjelenésű, esetleg még fiatalnak is mondható!
2016. nov. 25. 09:29
 12/15 anonim ***** válasza:

"Köszönöm a válaszokat. De akkor miért van az, hogy egyes férfiak csak nőkkel voltak, és nem vágynak férfira, és mégis attól rettegnek, hogy melegek?"---Mert meleg vagy, de nem mered bevallani magadnak, ennyi! A kérdéseden is látszik megerősítést szeretnél a b***ziságodra :)

Nincs is ezzel gond én pont leszarom, ha b***zi vagy, de azt is ha nem, kit érdekel???

2016. nov. 25. 15:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem magamról írtam, hanem másokon látom ezt a viselkedést, és nem értem, hogy miért csinálják ezt.
2016. nov. 26. 15:27
 14/15 anonim ***** válasza:
A puncinál nincs jobb.
2016. nov. 28. 00:41
 15/15 anonim ***** válasza:
A homoszexualitás nem létezik. Egyszerűen csak bárki csinálhat bárkivel bármit, ha mindketten élvezik. De ne nevezzük homoszexualitásnak, mert mindössze pár másodperc az egész, és utána megy minden tovább.
2016. dec. 4. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!