Egyetértetek azzal, hogy zenehallgatás tipikusan a férfiak alsó 80%-ra (ezen belül is leginkább az alsó 60%-ra) jellemző?
Nem tudom elképzelni, hogy egy magas, helyes, a szociális hierarchiában magasan helyet foglaló srác tevékenység-szerűen zenét hallgasson.
Legfeljebb ha sokat kell várnia valahol (pl korház), a háttérben, miközben tanul, facebookon/askon lányoknak ír vissza, mikor buliban vagy olyan helyen van ahol zene szól, esetleg néha a buszon.
Viszont számomra elképzelhetetlen, hogy tevékenységszerűen zenét hallgasson egy ilyen fiú.
Szerintem ha valaki számára önmagában tevékenység, hogy berak valamit és meghallgatja, az egyértelmű jele, hogy az alsó 60%-hoz tartozik, ha csak nem ilyen területen tanul, dolgozik, vagy érdekli kiemelten a téma, tehát pl a zeneművészetire jár, zenész, karmester, valamilyen zenei online-magazin szerkesztője vagy ilyesmi. Más esetben egyértelmű jele annak, hogy - tudom, csúnya ilyet mondani, de legyünk őszinték - genetikailag átlagos vagy átlag-alatti.
Látom pár emberből negatív indulatokat váltott ki a kérdésem, úgyhogy had tisztázzak pár dolgot! :)
- Nem társadalmi rangról, hovatartozásról beszéltem. Szociális alatt inkább "társaságit" értettem. Milyen széles a baráti köre, mennyi figyelmet kap a másik nemtől, mennyire adnak a kortársai a véleményére, stb, nem pedig hogy hol dolgozik, milyen beosztásban, hány beosztottja van, stb. A kettő persze valamilyen szinten hatással lehet egymásra, de ez már más téma.
- Nem állítom, hogy lehetetlen, hogy egy alacsony gátlású, népszerű, gazdag társasági/szexuális életet élő, vonzó fiú a szabadidejében betegyen egy albumot/mixet/szimfóniát/operát, kényelmesen hátradőljön, vagy elterüljön a kanapén vagy az ágyán és az elkövetkező egy órája arról szóljon, hogy meghallgatja, de nem jellemző. Inkább az alsóbbrendűek ütik el ilyesmivel az idejüket.
A normális 20-40-5612% -ból negatívot, jaja. Én csak fortyogok magamban, és lekötöztem a két kezem, hogy ne írjak erre őszinte véleményt, mert az olyan lenne, hogy még saját magamat is kitiltanám érte.
Nagylevegő, Nah.
De ne aggódj kérdező, szép még lehetsz te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!