Hol/hogy szoktátok borotfálni a szerszámot, ha szüleitekkel éltek?
Ugy csinalsz, mintha valami fobenjaro bun lenne:D
Egyaltalan nem csinalok belole ekkora ugyet, zuhanyzas kozben szoktam. Mondjuk en lany vagyok. Nincs ebben semmi. Emberek vagyunk.
Amikor megyek zuhanyozni :D
"hogyan szoktátok eltüntetni a nyomokat?" szépen ügyesen, a kádban ráengedek vizet és lemegy magától😂😂😂
Undi vagy! :D
Sehogy. Természetellenes.
Őszintén, hány éves vagy? :D
Amúgy a hónaljamhoz/mellszőrömhöz/borostámhoz hasonlóan ott alul is többfunkciós hajvágóval szoktam vágni (a borotvától vérzik és heges lesz), általában akkor, ha nincs otthon senki. Bele a mosdókagylóba, zsepivel összeszedem és kuka. Ha pedig sosem vagyok egyedül és kezd nagyon kellemetlen lenni (a szőr sokszor beleragad a fitymám alá, mivel ernyedten olyan kicsi a péniszem és iszonyatosan húzza), akkor előtte szolidan szólok anyámnak (mégsem megszokott dolog a pö***met a mosdókagylóba lógatni), hogy k****ra viszket, megyek gyorsan megritkítom és ennyi.
Egyébként azért is hülyeség ezen problémáznod, mert géppel annyi idő levágni a p*****et, mint a hónaljadat. Mennyi is? Kb. egy 15-30 másodperc. Ennyi idő alatt meg tuti nem "buksz" le, ha muterod a szobában olvas vagy TV-t néz.
Az se baj, ha hagysz magad után egy-két nyomot :D
Legalább tudni fogják, hogy nem egy dzsungelharcos vagy😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!