Szemüvegesek! Melyik szemüvegtípus nőhető ki? (többi lent)
Figyelt kérdés
Melyik szemüvegtípus nőhető ki?(pluszos vagy mínuszos)?
Nekem mínuszos,osztálytársamnak pluszos.
Ő azt mondta,hogy a mínuszus nőhető ki,de én íddig úgy tudtam,hogy a pluszos.
14/l
2016. nov. 17. 21:17
1/5 A kérdező kommentje:
Eddig*
2016. nov. 17. 21:19
2/5 anonim válasza:
A mínuszos, de ez csak oylan 50 éves kor körül van. Mert akkor kezdenek el sokan közelre rosszabbul látni, de ugye aki addig mínuszos volt, annak meg pont hogy javulhat (vagy legalábbis gondolom)
3/5 anonim válasza:
A rövidlátás csökken a korral, és idővel eljuthat zéróig, azaz addig, hogy nem kell szemüveg. De ezt az állapotot nem élvezheted sokáig, mert átfordul a ló másik oldalára, és rövidesen távollátásba megy, azaz az olvasáshoz fog szemüveg kelleni.
4/5 anonim válasza:
Ez nem olyan dolog hogy "majd kinövöd".
Ahogy az első írta, 50 éves kor környékétől kezd el romlani a szem, és pluszos lenni. Így akinek mínuszos, annak lesz egy időszak hogy javul a látása.
5/5 anonim válasza:
Egy kinőhető szemüvegtípus van, amit a kancsal gyerekeknek adnak, bár több ismerősöm állítja, hogy szektornak hatására a mínuszok szemüvege 1-2 dioptriát csökkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!