Szemüvegesek hogy tudtok síelni bepárásodás nélkül?
Figyelt kérdés
Hobbi síelő vagyok, vagyis évente néhány napot szoktam, tehát a dioptriás sport szemüveg nekem nem éri meg.
A saját szemüvegemre szoktam rá húzni a sí szemüveget, de mindig bepárásodik alatta a rendes szemüvegem, és semmit nem látok.
Ha szép az idő akkor nem is hordok síszemüveget de egy erősebb szélben, hóban nélkülözhetetlen.
Van a párásodás ellen valami trükk vagy szokjam meg, hogy ez már ilyen kényelmetlen lesz.
Kontaktlencsém nem lehet, nem bírja a szemem.
2016. okt. 17. 13:40
1/2 anonim válasza:
Egyetlen egyszer voltam eddig sítáborban, idén januárban, és tervezem újra. Nem igazán törődtem azzal, hogy nem láttam, nem vettem fel a szemüvegem.
2/2 anonim válasza:
sajnos nem vagyok elég tapasztalt sí témában de esetleg érdemes lenne kölcsönkérned/kibérelned egy otg szemüveget, ha az alatt is bepárásodik akkor én is gondban vagyok (marad a kontaktlencse ha bírja a szemed és a pénztárcád...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!