Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell így viselkedni egy...

Miért kell így viselkedni egy egyetemista lánynak?

Figyelt kérdés

Mindig,ha jön egy lány az ajtón ,villamoson stb.,akárhol elsőbbséget adok nekik,hogy jöjjön nyugodtan ki az ajtón aztámn majd én utána bemegyek vagy előreengedem,hogy szálljon fel ő hamarabb a buszra vagy villamosra. Értitek hogy van,én férfi vagyok.

Ma viszont az egyetemre mentem be az ajtön és ahogy kinyitottam be akartam menni,de jött egy lány kifelé ,szép volt ,szépen öltözött (de nem ez számít ) és megtartottam neki az ajtót,mint egy királynak és,mondtam is neki,"gyere nyugodtan" kedvesen és jött is,de viszont semmi köszönöm vagy ilyesmi,meg sem köszönte ,hanem büszkén jött mint egy beképzelt. Azon nyomban megbántam,hogy megtartottam neki az ajtót.

És akkor itt van amire írtam,hogy valójában nem is lényeges,hogy szép volt meg szépen öltözött,ezt csak azért írtam,hogy egy ilyen szépen öltözött szép csinos csaj aki nem lehet buta,mert egyetemista,ha onnan jött ki,szóval méltathatná magát,hogy csak annyit mondjon,hogy "köszi".

Én nem várom el soha ,hogy megköszönjenek nekem valamit csak az bosszant,hogy bizonyos lányok olyan beképzeltek,hogy teljesen alattvalónak,hülyének néznek,hogy jé egy hülye pasi kinyitotta nekem az ajtót ,de én meg sem köszönöm,mert én vagyok a csinos királykisasszony...

Való igaz vannak ilyen lányok.

Nade ma este elgondolkodtam,hogy engem egy sem fog hülyènek nézni. Úgy gondoltam,hogy innentől nem adnék elsőbbséger egy lánynak sem Van neki is keze,nyissa ki magának.

Szerintetek?

Csak azért is,hogy vegyék már észre a lányok is,hogy ne legyenek beképzelt büszkék vagy hát legyenek magukban csak ne mutassák ki.

Ti mit szóltok ehhez?

Ti,hogy cselekednétek legközelebb?

Egyáltalán miért kell egy felnőtt lánynak így viselkedni mint egy 10 éves?

2016. nov. 17. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez most hülyén fog hangzani, de ha nem vagyok "felkészülve" arra, hogy meg kell majd szólalom, akkor nem jön ki hang a torkomon. Ettől még hülyébben érzem magam, és csak biccenteni tudok, vagy félszegen inteni, hogy köszi. És mindenki beképzelt, flegma libának néz, amiért nem kezdeményezek beszélgetést senkivel, pedig igazából csak nagyon, nagyon magamnakvaló vagyok.

A másik: gyűlölöm, ha előreengednek. Inkább ne is vegyenek rólam tudomást.

Te leírtad a te oldalad, én is leírtam az enyém, bár valószínűleg nem engem engedtél be, de ha egyszer találkozunk, kérlek ne utálj majd emiatt :)

2016. nov. 29. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha csak azért nyitsz ajtót lányoknak és engeded őket előre, hogy bezsebeld a "köszi, de kedves fiú vagy" bókokat, akkor elkúrtad. :D
2016. nov. 30. 07:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Mert öntelt. Vannak olyan lányok is, mint a körülírt, akik többségben vannak, de vannak rendes, kedves lányok is. Szerintem egy egyetemista még nem teljesen felnőtt, hiszen valószínűleg apuci pénzén él és fogalma sincs, hogy milyen a munka. Te kell eldöntsd, hogy hogyan fogsz viselkedni, de légyj biztos, hogy a tettediért sokszor hiába vársz jutalmat.

18/ L

2016. nov. 30. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!